.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.maja.2025 09:37:13

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [Audi A4 B6 2004] - Nie dzialaja glosniki przod + tyl
PostNapisane: 07.paź.2012 11:34:43 
Użytkownik

Na wstepie bardzo goraco was witam poniewaz jestem swiezym posiadaczem audi a4 b6 :D

I niestety odrazu mam problem mianowicie nie graja mi glosniki w drzwiach (4 sztuki) ale te malutkie nad nimi tak glosnik centralny i sub graja. Probowalem ustawic na radiu ale sie nie da. Glosniki sa na 100 % sprawdzalem i sa tez podlaczone.

Mial ktos podobnie ?

Tytuł: Re: [Audi A4 B6 2004] - Nie dzialaja glosniki przod + tyl
PostNapisane: 28.paź.2012 15:44:51 
Użytkownik

Auto: audi a4 s-line 1.9tdi
Witam miałem podobny problem czasami tył auta odmawiał głosu. w b6 z prawej strony w bagażniku w schowku jest wzmacniacz wchodzi do niego wielka kostka zawsze jak ja poruszałem miałem na jakiś czas spokój nie wiem jak u ciebie ale u mnie pewnie nie było styku na tej kostce. :) pozdro

Tytuł: Re: [Audi A4 B6 2004] - Nie dzialaja glosniki przod + tyl
PostNapisane: 20.sie.2013 22:01:53 
Użytkownik

Auto: c3,c4,c5,c5
odłącz kostke głośników od radia i mając jakieś źrodło dźwięku,muzyki po koleji podłączaj je zamiast radia do poszczególnych głośników od strony kostki jeżeli wszystkie bedą grały to znaczy że częściowo masz padniety wzmacniacz w radiu Jeżeli jakieś nie bedą grały musisz się do nich dostać i podłaczyć źródło napierw do głośników ,jeżeli bedą działały znaczy że masz przerwe na kablach i po koleji cofaj się podając źrodło muzyki w strone radia po kablach Oczywiście można to sprawdzić miernikiem najlepiej z funkcją ciągłości obwodu

Strefa czasowa: UTC + 1