yooo25 napisał(a):
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1829945 widziałes to

Widziałem

.Też się zastanawiam .Chyba nawet bardziej niz nad tym pierwszym.
Cytuj:
Mnie to zaczyna bawić... wszyscy chcą kupować super wypaśne auta po kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy a nawet im się nie chce jeździć ich oglądać... Tylko pojedź i pojedź... Miejcie trochę jaj i szukajcie bo później wszyscy marudzą że im piękne auta uciekają
A mnie to nie bawi.Prcuje codziennie łacznie z sobotami.W tygodniu od 8 do 18 a w soboty do 15.
Zostaje mi niedziela która poswięcam dla rodziny.Nie mam kiedy jechać.A po ciemku oglądać nie bedę.
Super hiper wyposionego auta też nie szukam.Szukam drugiego auta na soboty i niedziele aby móc pokazać sie w końcu na jakimś spocie

.
Pierwsze auto stoi w Tarnowskich Górach.Mam tam jakies 250 km w jedną strone.Pojechałbys w ciemno????
A co do linku który pokazał Rafał.Chyba sie przewioze do Kłodzka.Żeby nie było ze znów trzeba obejrzeć i nie ma komu.
Dzięki i pozdrawiam
I jeszcze jedno zasadnicze pytanie.Stan auta:lakier ,blacharka,zawieszenie jestem w stanie sobie określic.Ale co do silnika.Wiem jak powinien chodzic konkretny R5 ale nigdy nie miałem styczności z 2,2T.Na co patrzec

żeby nie wminować się na jakąś tandetę.
Trzeba to Vagować przed zakupem??