.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 13:51:21

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.mar.2005 21:32:18 
Użytkownik

Posiadam instalacje mieszalnikową. Ale nie pamietam czy te problemy pojawiły sie wraz z założeniem gazu w samochodzie, gdyż posiadam gaz praktycznie od momentu zakupu samochodu.Są momenty w których silnik pracuje ładnie...nie wiem już gdzie szukac usterki... :/

Tytuł:
PostNapisane: 06.mar.2005 23:03:09 
Użytkownik

Wymień filtr gazu - może dziwne ale warto wymienić. Przejedź się nieraz autem w trasie na paliwie. Przegoń je trochę. Tak na marginesie - to też miałem takie Audi i sprzedałem bo po zainstalowaniu gazu szlak mnie zaczął trafiać. Partacze tragicznie założyli gaz. Męczyłem się rok i go sprzedałem. Nadal jeździ i właściciele się do tego przyzwyczaili. Ale przyczyna gdzieś musi być. Czasami po zainstalowaniu gazu auto jest inne - słabsze - nawet na benzynie. Coś za coś. Ingerując w auto czasami się tak coś porobi, że szkoda gadać...

Obecnie B4 i miodzio... :) - aż miło(na gazie oczywiście) :peace:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1