.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 10.cze.2025 07:23:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Przewody Bougicord z Pabianic
PostNapisane: 14.kwi.2005 10:54:06 
Użytkownik

Hejka,
Mam silną potrzebę zmiany przewodów i idąc za radą Basketa skontaktowałem się z firmą z Pabianic, która składa Bougicordy i sprzedaje je w bardzo rozsądnych cenach (100 zl taniej od NGK). Poczytałem pogadałem z nimi i wygląda wysztsko w porządku ale i tak się wolę Was zapytać czy ktoś stosował te przewody w V6 i jakie ma doświadczenia.

Drugie pytanie, ukruszył mi się bakelit na jednej cewce i wymieniłbym też cewkę. Orientujecie się jaka firma robi zamienniki, kto je sprzedaje i za ile, ewentualnie za ile mogą być używki(chociaż to chyba kiepski pomysł). Dzwoniłem do IC i powiedzieli, że nie mają. Z góry dzięks za odpowiedzi.

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2005 11:52:14 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Apropo`s idąc za ciosem, z włascicielem w/w firmy z Pabianic ustaliłem że członkowie Audi Klubu Polska powołując się na moje imię i nazwisko (w razie czego na pw) dostaną jeszcze prezent w postaci upustu.
Sprawa dotyczy przewodów Bougicord produkowanych przez firmę, której dane znajdziecie tutaj:
http://www.gg.com.pl

Za chwilę napiszę stosownego posta na technicznym.

EDIT: dopisałem informacje w polecanych sklepach. :) ;-)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1