1. Ile ten silnik realnie pali ? - normalnie jeżdżąc 13 litrów, w zasadzie im więcej ciśniesz tym więcej ale średnio około tego
2. Jakie ma osiagi ? znalazlem 8 od 0 do 100 ale czytalem, ze jest wiecej , wiec jak jest ? - katalogowo 8,4 a ile naprawde to zależy od zużycia silnika i kierowcy
4. Czy da rade zapakowac do srodka w miare wygodnie 4 osoby ? - da się jeśli te dwie z tyłu to dzieci lub niskie osoby
5. Co sie psuje glownie ? jesli cos sie psuje oczywiscie - zawieszenie z przodu mi poleciało w silniku jeszcze (odpukać) nic, ale podobno kółko zębate w aparacie zapłonowym leci
6. Ile kosztuje np. wymiana rozrzadu ? - za części płaciłem 170 zł, za robotę poległem 250 tylko dlatego, że nie miałem klucza do blokowania wału.
7. Jak to jezdzi ? ogolne wrazenia ? - mam Quattro, jeździ się rewelacja, jeśli chodzi o pracę silnika to do 4 tysięcy można normalnie śmigać, po przekroczeniu zaczyna się jazda

kręci się do końca jak szatan. Ogólnie bardzo ładnie ciągnie ten silniczek. No i dzwięk, po prostu powala
[/b]