.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 12.cze.2025 11:22:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Troche sie dymilo....
PostNapisane: 26.kwi.2005 15:25:40 
Użytkownik

Witam po przejechaniu okolo 4 tysiecy od zakupu "CZRWONEGO TRAKTORA" spotkala mnie wczoraj nie mila sytuacja...szlak trafił Tłumik Drgań Alternatora - na tyle sytuacja mnie zaskoczyła ze rolka spowodowala polamanie wiatraka chłodnicy zajechania paska rozrzadu(oczywiste) i lekkie przypalenia sie przewodów w okolicy alternatora....nie zdzwilo by mnie to gdybym slyszal lub czul jakies oznaki...ale nic takiego nie wystapilo...naprawa byla dosc kosztowna...ale na tym nie koniec dzis rano kiedy zabralem samochod zadlawil sie tak jakby stracil moc i zaczol dymic na czarno...za drugim razem zlapal i dalej jezdzilem...zostawilem go na moment znowu wysiadlem - tym razem zapalil ale zgasl...czy to moze byc przyczyna wczorajszej awarii??? Dajcie znać...z gory dzieki

Tytuł:
PostNapisane: 26.kwi.2005 15:31:26 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Na moje oko przycina sie zawór od turbiny podobnie mam nieraz w Nissanie Patrolu dusi sie i dymi na czarno zostawiam go wtedy poklika minute na wolnych i wszystko wraca do normy.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1