.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 14.cze.2025 21:31:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2005 22:36:10 
Użytkownik

Najlepszy system antywłamaniowy... - nie ma takiego.... A jesli już- to taki w ktorym złodziej nie ma szans dostania się do wnetrza pojazdu! Bo jeśli złodziej wchodzi do środka...to zapewne wie co kradnie i na co ma być przygotowany- wiec 1 minutka czy nawet mniej i wszystkie zabezpieczenia idą w kit! Nawet odpalanie z "KCIUKA"... miała być taka rewelacja... a to kwestia kilkudziesieciu sekund!

Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2005 23:44:22 
Użytkownik

Słyszałem niedawno o nowym i bardzo skutecznym zabezpieczeniu. Mianowicie w momencie gdy gasisz silnik trzymasz wcisnięty pedał hamulca. Koła sie blokują i cwaniaki nie są w stanie ani ruszyc autkiem ani wepchnąc go na lawete. Autko podobno jest nie do wzięcia(tzn wszystko jest do wzięcia ale jest bardzo trudno) chyba że przyjdzie paru łysych i ja przeniosą:) Ale nie pytaj mnie gdzie i i jak to sie montuje bo naprawde nie wiem, musisz popytac. Ja tez spróbuje sie czegoś więcej dowiedziec

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1