.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 14.cze.2025 21:40:53

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Jakie model CD do A6 1998 rok
PostNapisane: 07.gru.2005 15:08:40 
Użytkownik

Jestem zielony a chcialbym sluchac dobrej muzy w mojej szosteczce!W serwisie pajace nie umieja odpowiedziec na pytanko ktory model bedzie pasowal!!!POMOCY!! IDA SWIETA a ja tylko slucham radia!!!

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2005 15:15:01 
Użytkownik

jesli chodzi Ci o radio z CD to ja mam w A4 Blaupunkt MP34 i to jest chyba takie samo wejscie wiec powinno pasowac
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75193122 to jest cos takiego

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 07.gru.2005 16:08:37 
Użytkownik

powiem tak, jak montaż ma być szybki i prosty to takie jak napisał mój poprzednik czyli każdy Blaupunkt, VDO, Grundig, Becker itp. czyli radyjka z kostkami ISO.Ale nie stoi nic na przeszkodzie abyś zamontował jakie tylko zechcesz pod jednym tylko warunkiem że wymiary radyjka będą standardowe czyli 1DIN, do samych kostek na dzień dzisiejszy jest możliwość dokupienia przejściówek praktycznie do każdego radyjka i auta.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1