.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.cze.2025 11:22:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20.gru.2005 20:43:47 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Te fotele sa dobre do "smażenia ci..ek" kiedyś takaą anwgdota opowiedział mi Hans , jak kolo wzioł z dyskoteki laske właczył jej na "6" a ona po pewnym czasie z płaczem "że chyba zlała mu sie na fotel bo takie ciepałko" :D , ....tak nawiasem jak wsiadam w auto to odrazu włączam , naprawde fajny wynalazek. :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 21.gru.2005 00:59:25 
Klubowicz

fajna sprawa, pierwszy raz mialem cos takiego w a4 przy normalnej tapicerce, grzalo tak, ze az parzylo w tylek, teraz mam skore i to juz nie jest to, czasami sie zastanawiam czy to ja ogrzewam ta mate czy ona mnie, pozostaje pytanie czy z czasem takie maty poprostu sie nie wypalaja ? i przez to nie daja tyle ciepla co na poczatku ?

Błogoslawiony człowiek, ktory nie majac nic do powiedzenia powstrzymuje się od ubrania tego faktu w słowa

Tytuł:
PostNapisane: 21.gru.2005 19:39:22 
Użytkownik

Maciu dzieki za podpowiedż .Niestety to prawda brak wiąchy od foteli do systemów sterujących w tej mojej B4 a i dlatego też nie wiem czy PP jest podłączona jak sie należy . Widzę że czeka mnie sporo roboty - musiał ktoś wcześniej grzebać przy tym ale po co ? Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 21.gru.2005 21:13:19 
Użytkownik

ja mam skore w B4 i grzane fotele, tylko ze fotel kierowcy nie grzeje. Jedną z przyczyn zlokalizowałem - uszkodzony przełącznik na konsoli srodkowej. Jeśli ktos posiada dobry egzemplarz przełącznika to chetnie kupie ! :diabel:

pzdr all

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1