.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 12.cze.2025 11:16:20

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: PROBLEMY I PYTANIA O AUDI 80 z 1985roku
PostNapisane: 25.gru.2005 17:04:22 
Użytkownik

PIERWSZA SPRAWA - podczas jazdy gdy puszcze noge z gazu zaczyna mi trzeszczeć rączka(cała ta wajcha) od hamulca ręcznego co robić? Ewentualnie ile może kosztować tak rączka?
DRUGA SPRAWA - jakby ktoś mógł mi napisać jakie kontrolki powinny się pojawiać bo nie wiem czy mi wszystkie świecą.
TRZECIA SPRAWA - ma ktoś może namiary na instrukcje do w/w modelu najlepiej w wersji polskiej.
CZWARTA SPRAWA - teleskopy podtrzymujące klape bagażnika nie trzymają klapy. Czy zostało mi tylko kupić nowe, czy da się coś z tym zrobić?
[/b]

Tytuł:
PostNapisane: 25.gru.2005 17:39:18 
Użytkownik

Wszysto dokładnie opisane jest w książce Audi 80 Sam naprawiam i reguluję " czy coś w każdej księgarni poszukaj. lub na forum rezaczy czy tu jest mnustwo zdjęć

Bardzo pomocne jest narzędzie na górze z prawej strony z lupką SZUKAJ
Powodzenia

Tytuł:
PostNapisane: 26.gru.2005 11:19:42 
Użytkownik

Ad.1 wjedź na kanał i sprawdź czy na drucie od hamulca ręcznego który wychodzi z podłogi(ten co się do niego przypina linki) nie masz takiej gumowej podkładki i jak jest to sprawdź czy nie styka się ona z wydechem, jeśli się styka to spróbuj ją przesunąć lub czy sam ten drut się nie styka bo to niestety będzie przenosiło wibracje.
Ad.3 np. google.
Ad.4 wymiana na nowe lub np kij od miotły ;-)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1