.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.cze.2025 11:19:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2005 00:09:22 
Klubowicz

Cytuj:
ukasz jak sie niemyle to ty jeszcze niemasz prawka a ty chcesz kupić C4 2.8 V6. miales kiedyś samochód pewnie nie , proponuje ci kupic sobie na początek malucha żeby sie nauczyc jezdzić a nie takiego potwora co doprowadzi że niedożyjesz następnych Świąt Bożego Narodzenia. Nieodbierz tego żle ale ja w twoim wieku myślałem tylko o dupc....eniu i popisywaniu sie przed kolegami swoja furką .

Cytuj:
Podpisuje sie pod tym co napisal moj przed"mowca" nie kupuj czegos co przekracza 140km/h jezeli jeszcze nie masz prawka i nie tlumacz sobie ze jezdziles bez gdzies tam czy nawet po drogach i umiesz jezdzic , bo powiem ci ze ... nie umiesz ...

swiete slowa...

Cytuj:
Wiem ze do mojej pracy ktora bede wykonywac potrzebny jest samochod z duzym bagaznikiem, bezawaryjny i niestety prestigeowy.

niestety prestizowy... gdzie tu logika ?

Cytuj:
Pees2. Aaaaaaaale bys sie zdziwił ile samochodem przejezdziłem!!
Nie mowie tu ze jestem juz swietny doswiadczony kierowca nie nie jeszce duuuzo przedemna, ale chodzilo o to ze bys byl zaskoczony jak mozna tyle samochodem bez prawka zrobic

przerazenie bierze co te lebki wyrabiaja

co do silnika to zgadzam sie z malym i hansem... a jak juz Lukasz bedziesz mial to prawo jazdy to daj znac pojedziemy i cos kupimy, a tymczasem
Cytuj:
Skuterek sobie kup japoński ;-)

Błogoslawiony człowiek, ktory nie majac nic do powiedzenia powstrzymuje się od ubrania tego faktu w słowa

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1