.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.cze.2025 11:22:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mozna zamienic gaznik ?
PostNapisane: 27.gru.2005 16:09:10 
Użytkownik

Mam pewien problem nigdzie niemoge dostac gaznika do swojej niuni (audi 80 1.6 CL 1982r benzynka, automat) gaznik to Pierburg 2B5 ale słyszałem ze mozna go zamienic na Pierburga 2E2 lub 2EE
Beda takie pasowac czy zaduzo kombinacji przy tym bedzie, podcisnienia czy beda pasowac i czy ogolnie na tym pojedzie ? Prosze o rade bo niunia juz drugi tydzien nir jest ruszana a na jakis spocik bym pojechał :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 27.gru.2005 18:28:07 
Użytkownik

Mogę Ci pomóc - napisałem już pm tylko nie wiem, czy nie dotarł/nie byłeś zainteresowany, bo nie odpisałeś - jakiś czas temu udało mi się wynaleźć ten gaźnik dla jednego z klubowiczów ale uporał się ze swoim zasilaniem... Być może jeszcze leży na regale w pewnym szrocie ;-)
Co do samej zamianki - jeśli dwupływakowy 2B5 jest dobrze wyregulowany to nie ma sobie równego :D

Tytuł:
PostNapisane: 27.gru.2005 19:58:52 
Użytkownik

Mechitro odpisalem ci na pw ale chyba sa jakies problemy z forum.
Jestem zainteresowany jak najbardziej tym gaznikiem podam ci numer komorki jak bedziesz wiedzial czy ten gaznik jest i za ile to wyslij smska albo wyslij maila z numerem ja oddzwonie i ugadamy sie do szczegolow :) Wielkie dzieki za pomoc dobrze jest wiedziec ze mozna na kogos liczyc :peace:
Moj numer kom 696-423-881
Mail dr.falcor@interia.pl
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 02.sty.2006 16:26:17 
Użytkownik

Mozna usonac temat Mechitro uratował mi niunie :peace:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1