.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 16:55:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: H&R vs. KW
PostNapisane: 01.lut.2006 09:13:52 
Użytkownik

Kupilem ostatnio gwinty H&R do mojej 80 cabrio 2.8 V6 ,ale zaczynam watpic czy dokonalem dobrego wyboru, bo coraz wiecej czytam na temat KW. Jakiesa wady i zalety jednych i drugich,za wszelkie rady wielkie dzieki.
Pozdrowionka dla wszystkich klubowiczow

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2006 10:23:05 
Użytkownik

Nie wiem jaki model H&R kupiłeś.
Ja śmigam na K&W wariant II wersja INOX ponad rok i jest to zajebista zawiecha. Niepodważalny plus to to iż jest z nierdzewki i nie ma problemu z regulacją.
Zakres regulacji:
przód max - 170mm :diabel:
tył max - 90mm
Poza tym oczywiście regulacja siły odbicia amortyzatorów.
Musze przyznać ze siłę dobicia mam odkręconą na minimum, a i tak jest cholernie sztywno.
Co do H&R sie nie wypowiem bo nie jeździłem. Miałem kiedyś ich springi i niestety jedna pękła, więc sie zraziłem. Porównując wizualnie (miałem na sprzedaż gwint H&R do Fiesty) uważam że nie ma co porównywać. Poza tym, gdzieś na necie są testy i porównania wszystkich gwintów i oczywiście K&W jest na czele :) .

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1