.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.cze.2025 23:56:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wlaczniki w uchwycie drzwi!!!Help
PostNapisane: 20.mar.2006 16:44:25 
Użytkownik

witam wszystkich :D nie swieci mi podswietlenie regulacji lusterek i prubuje sie tam dostac!!!Tak jak pisze wksiazce ,, naprawa audi 80" odkrecilem te dwie srubki mocujace ten uchwyt podnislem 1cm do gory i co dalej ????nie bardzo daje sie wyciagnac tyl by przesunac do tylu i podniesc a nie chce zlamac tego uchwytu siagnac na sile !!!jesli ktos to robil prosze o podpowiedz :D moze ktos ma jakies zdjecia z rozbiorki :?: aha wiem ze z przodu tego uchwytu sa dwa noski ktore trzymaja ten uchwyt pisze by pociagnac do tylu by wyszly ale jak to zrobic :< tam z tylu tego uchwytu nie ma miejsca by pociagnac :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 20.mar.2006 16:49:54 
Użytkownik

ale w 80 chyba nie ma podświetlania guzika regulacji lusterek bo ja też ma elektr. lusterka i nic mi nie świeci

Tytuł:
PostNapisane: 20.mar.2006 16:59:26 
Użytkownik

gdzies na forum wyczytalem ze jest przyciski do otwierania szyb sie podswietlaja ,przycisk blokujacy otwieranie tyl i regulacja lusterek podobno tez a moze sie myle jak ktos wie co i jak to niech da znak nie bede sie glowil jak to rozebrac ;-)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1