.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.cze.2025 08:36:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B3 2.0 6A] Czy montowac Strumiennice
PostNapisane: 23.mar.2006 13:23:39 
Użytkownik

Hej, nosze sie z zamiaram wykopania KATa, i mysle ze mozna by tam cos wstawic, np strumiennice. Nie mam zamiaru kupowac nic drogiego, zwlykla luskowa z Allegro max do 100pln. Nie licze tez na jakis przyrost mocy, po porostu moze auto zacznie ciekawiej buczec. Co o tym myslicie, nic na diabla nie zrobie tym dlla niunki.

Tytuł:
PostNapisane: 23.mar.2006 13:28:48 
Moderator

Zamiast kata wstaw kawałek rurki.Ze strumienicą daj sobie spokój(było o tym wiele razy.Użyj szukaczki)A jak chcesz , żeby Ci pierdziało o sobie kup tłumik końcowy

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2006 10:41:36 
Użytkownik

Auto: 1995 audi 80 cabrio
Te rurki też nic nie dają,dżwięk jest nieciekawy.Najlepiej zostaw kata,a jak już chcesz to kup tłumik przelotowy Bosala lub walkera do jakiegokolwiek modelu auta lub silnika tak żeby zmieścił się rozmiarem i żeby średnice wlotu i wylotu tłumika były takie same jak wydechu za i przed tłumikiem<oczywiście zamiast kata> .Strumienica g.. daje i niszczy silnik,wysysa olej,uszczelkę pod głowicą,wypala gniazda zaworowe i inne minusy jeszcze czytałem.A jak chcesz to mogę ci opchnąć za półdarmo 2 strumienice bo właśnie u siebie wywalam i wstawiam te tłumiki .Najlepiej zapakuj jakiegoś remusa<najpiękniej buczą> lub ultera<taniej i też dobrze> na tył i będziesz kozak ,a kata zostaw w spokoju:peace:

Tytuł:
PostNapisane: 25.mar.2006 12:07:00 
Użytkownik

A najlepiej jak masz kase to kup sobie sportowy katalizator(żelazny) nie pogarsza osiągów, sonda lambda pracuje prawidłowo i przegląd zrobisz bez strachu a kiedyś normy spalin będą wyższe to może być problem. W poprzednim aucie też wstawiłem strumiannice i nic oprócz większego spalania i większych spalin niedawała

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1