Proponuje jeszcze siebie przenies pod zderzak... To dopiero jest pycha rada... Slyszalnosc stukow to pojecie wyjatkowo wzgledne. Niech podjedzie do jakiegokolwiek mechaniora i odkreci srube mocujaca kolnierz na trzpieniu amora, pobuja fura i wszystko sie wyjasni - jest luz, czy go nie ma. A tak poza tym to ja wlasnie stukow przy tych luzach nie slysze zadnych, slychac jak masz wywalone poduszki amora (guma), sworzen zwrotnicy, tuleje na wachaczach, belce, czy tez wszystko co sie tyczy stabilizatora. Wczesniej sam ten temat poruszylem ale jakos odzew byl marny, teraz pyta kolega, odzew jest jakis i pojawia sie kolega wowo i komentuje wypowiedzi innych ile wlezie. Tak na marginesie to te opony sa niezla opinia, dla mnie totalna bzdura, ale czy zobaczyles chociaz jeden komentarz negujacy Twoja opinie? Nie, wiec prosze Cie jedynie o zachowanie chociaz podstawowych norm kontaktu miedzy ludzmi... Co do butli gazowej, to skoro nie otrzymalem na swoje zapytanie zadnej odpowiedzi to kombinowalem sam. Doszedlem do takich wnioskow a nie innych i sorry, ale u mnie jakos sie to sprawdza, wiec jesli nie sprawdziles, to nie komentuj w sposob jaki podpowiada Ci dedukcja, bo moze to jeden z Twoich slabszych punktow, ok?...