.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.cze.2025 11:22:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Audi A4 95r 1.6 Benz-LPG]Kto powie co jest nie tak?!
PostNapisane: 15.kwi.2006 20:13:46 
Użytkownik

Witam wszystkich.Mam Audi A4 z 95r.Od Jakiegos czasu zauwazylem ze wydech chodzi mi nie rowno.Czy jest to zwiazane cos z cylindrami? Patrzalem ale wszystkie sa podłaczone.Ostatnio wymienialem rozrzad rolke napinajaca olej i uszczelke gorenej komory silnika.I od tamtej pory sprawa sie pogorszyla bo dalej tłumik chodzi nierowno <czasami to az dziwnie smierdzi> do tego czasmi zadrzy az w kabinie.jak jezdze <oczywiscnie na gazie, zwykla instalacja gazowa LOVATO> to mi szarpie na 1 ,2 ,3 wczesniej mi tego nierobil. I jak postoje dluzej np na jakims czerwonym swietle to jak chce ruszyc to potrafi mi zgasnac. Gas tankuje na najlepszych stacjach. Ktos moze mi powie co powinienem zrobic i dlaczego moje auto tak sie zachowuje?!

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2006 20:18:30 
Użytkownik

napewno ktoś ci powie co powinienes zrobić jak jestes nowy

to sie nazywa spam w najczystszej formie.
dalsze tego typu posty bede kasowac.
BiLu

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1