.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.maja.2025 19:05:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [ALL] Klimatronic błąd 18.1
PostNapisane: 02.maja.2006 18:06:37 
Użytkownik

W mojej niuni dmuchawa dziala kiedy chce. Nie wiem od czego to zalezy.Zauwazylem ze czasami sie zalaczy gdy autko skacze po nierownym asfalcie ;) Dodatkowo czasami mryga wyświetlacz w klimie. Błąd diagnostyczny 18.1 mówi, że napięcie dmuchawy świeżego powietrza jest ciągłe.

Co to oznacza ???? Czemu dmuchawa nie działa a innym razem działa ????

Przeleciałem wszystkie posty z opcja szukaj, objasnienia tego bledu nie znalazlem .Prosze o pomoc

Tytuł:
PostNapisane: 04.maja.2006 16:54:26 
Użytkownik

Czasami niektóre przyciski sterownika klimy nie działają, szczególnie przyciski "+" i "-" . Dzis znowu rano dmuchawa sie załączyla, powietrze waliło na szybe ale w chwili gdy przełączyłem na nawiew dolny na nogi i nawiew środkowy dmuchawa się rozłączyła i juz wiecej nie zaskoczyła. Styki w kostkach i w tylnej części sterownika przetarte "kontaktem". Nic to nie dało. Co dalej robić ????

Tytuł:
PostNapisane: 04.maja.2006 18:28:48 
Klubowicz

Trzeba by rozkęcić sterownik i zobaczyć co w nim. Może jakieś zimne luty, może trzeba coś wyczyścić. Rozkęć go i dokładnie obejrzyj.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1