witam kolegów po fachu

ja jeżdze po kraku już trzy latka

B4 w zupełności ci wystarczy , bedziesz smigał po dużym mieśćie , bagażnik ci się przyda i to często (lotnisko i dwozec) ale ten z b4 a nawet z b3 wystarcza nawet jak masz butle , zato bardzo przydatna jest klima, bez klimy na taxe juz niekupie napewno autka , co do wielkosci auta to ja niechciałbym A6 bo jest za dóża do mojego ciasnego miasta ale da sie jeżdzić to już twój wybur na co masz kase i co ci się bardziej podoba bo jeśli chodzi o pasażerów to im bez róznicy , kórs trwa na ogół pare minut i wiekszość i tak jest zadowolona że to nie poldan lub daewo

, ważniejsza sprawa to zeby to auto było mozliwie jak najlepiej utrzymane technicznie i w czystości ,najważniejsza sprawa żeby tobie było wygodnie za kółkiem i zebys lubił to auto w końcu będziesz tam teraz spędzał DUŻO czasu

a niema chyba większej lipy jak pracować w miejscu którego się nielubi lub jest niewygodne

pozdrawiam i życze powodzenia
PS jak auto na taxe i gaz to nieoszczędza się na instalce tylko bieże najlepszą , i tak szybko się wraca a potem niema plucia w brode i nażekania że gaz jest do dupy