loooodzie, co za brednie ja tu gdzieniegdzie czytam........
po pierwsze - Michu - czysciles kiedys soczewki??
jesli tak, to gorzej, ale jesli nie, to pomysl o tym
po drugie - jak moze oslepiac dobrze wyregulowane swiatlo?
po trzecie - czy zwykla zarowka nie oslepia jka swieci do gory?
po czwarte - czy was czesto oslepily xenony? - bo mnie jescze nigd y -w przeciwienstwie do klasycznych halogenow
po piuate - jak nie wymyjesz w zmie na skrzyzowaniu szmatka lampki zwyklej czy tez xenonowej to nic nie widzisz, wiec jakiekolwoek lamki traca sens, a co za tym idzie - ktos kto doklada xenony bedzie pamietal o tym, aby lamki byly czyste - bo inaczej cala inwestycja traci sens.
po szoste - co to za bzdura - bixenony bez regulacji??????????
to nie jest tak
facio ma zapewne lamki bixenonowe bez silniczkow - czyli od wersji autka z nivo. Wystraczy do nich dolozyc silniczki i masz regulacje.
po siodme - u mnie bixenony odlaczylem - raz mi sie zaciall i musialem grzebac aby go odlaczyc. pozatem roznica w cenie za soczewki bixenonowe jest minimalna, wiec nie wiem po co przeplacac 1000 zł za ten extras
po osme - zrezac xenony mozna za 1000 zł - ale jak ktos nie lubi reazc - to moze znalezc kogos, kto lubi i zreza mu za stosowna kaske
po dziewiate - porownanie xenonu do halogenu jest jak porownanie nowego 1,9 tdi ze starym, jest jak porownanie oski z quattro, jest jak porownanie klimu z otwartymi oknami, jest jak porownanie audi z polonezem......