Witam !
Czy moglibyscie mi doradzic jakies w miare dobre ASO w okolicach Łodzi lub Wawy dla mojego niespelna rocznego A4.
Do tej pory jezdzilem do Zgierza ASO IDCZAK i wydawalo mi sie ze są OK,przeciez to juz bardzo stary serwis.
Wszystko bylo w normie dopoki nie wystapila pierwsza awaria,moze niewielka ale jednak.Suwak na drązku zmiany wycieraczek którym sie reguluje czestotliwosc ich pracy poprostu niereaguje.Bylem juz w ASO dwa razy, stracilem ok. 5 godzin , wymienili na gwarancji całą wajche i d... !
Jeden z mechanikow powiedzial przy mnie ze "za bardzo mądry w tym temacie to nie jest"

, ja odpowiedzialem ze ja tez nie.Podłączył jeszcze do kompa coś popatrzył i nic.
Stanelo na tym ze mam wyznaczoną trzecią wizyte z powodu tej pierdoly i prosilem aby wyznaczyli kogos kto sie na tym zna

.
Pojade tam jeszcze raz w celu (mam nadzieje naprawy tego ) i poprawienia położenia kierownicy która jest przekręcona w prawo po zabiegach speców IDCZAK-a , a jesli nadal bedzie zle to sie za nich wezme juz formalnie.
Czy ktos z szanownych forumowiczów miał już z nimi jakieś doświadczenia ???Jestem bardzo zdziwiony ponieważ mieli raczej dobrą opinie a tu z taką pierdołą niemogą dać rady .Sam już niewiem co z tym fantem zrobić.
Prosze o radę .