.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 31.maja.2025 06:56:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Ceny części w niemieckich sklepach??
PostNapisane: 03.lis.2004 22:28:03 
Użytkownik

Witam

czy ktoś się orientuje jak kształtują się cenowo części w Niemczech?
Przymierzam się do wymiany paska rozrządu, wraz z napinaczami i rolkami,pompy wodnej oraz popychaczy hydraulicznych i zastanawiam się czy w Niemczech nie kupiłbym ww częsci w podobnej lub niższej cenie i czy ich jakość nie była by lepsza od tych kupionych u nas.Dodam jeszcze że mieszkam niedaleko granicy, także nie miałbym większego problemu z ich kupnem.

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 03.lis.2004 23:40:40 
Użytkownik

no gdzie jak gdzie ale w rzeszy nie kupisz na pewno taniej.a co do jakosci to Gates lub Bosch jest tak samo dobry w polsce jak i za miedza.To jest moje zdanie

Tytuł:
PostNapisane: 03.lis.2004 23:48:12 
Użytkownik

Nie byłbym taki pewien ,przed chwilka znalazłem 8 szt. popychaczy hydraulicznych INA na niemieckim ebayu za 60euro (kup teraz). Jakoś nie bardzo ufam naszym sprzedawcom, naciełem się kilkakrotnie na podróbki.Będę musiał chyba wybrać się za miedzę i sprawdzić jak rzeczywiście wyglądają sprawy.

pozdrawiam

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1