.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 22:21:42

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 AEL]alarm i centralny
PostNapisane: 23.maja.2006 16:23:22 
Użytkownik

Witam. W moim a6 2,5tdi quattro 96 avant mam problem z alarmem. Wiem ze alarm dziala bo jak zamkne samochod siedzac w srodku i przekręce zaplon to wlancza sie alarm i tak samo sie dzieje jak kotworze drzwi od srodka, alarm wyje i jak przekrece kluczykiem w drzwiach sie wylacza. Nie wiem dlaczego tylko nie reaguje na wewnetrzne czujniki ( np na ruch ) wiem ze w slupku znajduje sie wylacznik tych czujnikow ale probowalem roznych kombinacji i nic nie pomaga. Nastepna sprawa to jest taka. Mam 2 piloty do alarmu i chyba centralnego ( nie w kluczyku ) i zaden z nich nie dziala kontrolka sie swieci ( bateria sprawdzana ) co może byc tego przyczyna może trzeba te piloty tak samo programowac jak te znajdujace sie w kluczyku ? Pod siedzeniem znajduje sie nastepujaca centralka ( KEYLESS ENTRY MODULES 4M1046V3A ) licze na wasza pomoc dzieki.

Tytuł:
PostNapisane: 23.maja.2006 16:43:46 
Użytkownik

KEYLESS ENTRY MODULES 4M1046V3A to sterownik centalnego zamka, a zamykajac centralny zamek powinien sie uzbrajac alarm,
skoro piloty ci dzialaja sprawdz ta centralke czy jest sprawna

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1