.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 07.cze.2025 15:20:55

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Do czego to moze byc??
PostNapisane: 27.gru.2004 19:31:40 
Użytkownik

Mam pod maska jakies kabelki z wtyczkami po obu stronach tak przy reflektorach, sa to male wtyczki na ktorych jest napiecie 0,3v a nie ma miejsc gdzie moznaby je wtyknac :?: :?: Silniczki w reflektorach dzialaja takze to nie to.... czy moze byc to instalacja do halogenow( niestety brak wlacznika w kabinie, jest tylko reg.wys.swiatel, tyl-mgla, tyl-szyba i awaria) Fajnie byloby gdyby byla to instalka bo w tym tygodniu zamierzam podlaczyc nowe oczka ;) i jeszcze jedno sa na tych wtyczkach napisy "GSM"
co to moze byc :?: :?:
MAM B4'94r 2,3 E AVANT :D

Tytuł:
PostNapisane: 27.gru.2004 20:15:29 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Ja podepne sie do tematu i mam to samo tylko, ze mam jedna taka wtyczke tez z napisem GSM jest ona okragla taki ksztalt jaki ma wtyczka przy zarowce migacza tzn takie same mocowanie. Ten kabelek lezy z boku w okolicach przewodu hamulcowego tzn pod zbiorniczkiem plynu chlodzacego. Jest to tylko jedna sztuka. :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1