.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 06:07:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 TDI ]napinacz paska wieloklinowego
PostNapisane: 15.cze.2006 09:18:41 
Użytkownik

Witam wszystkich . Na początek chciałem się pochwalić ze od kilku dni stałem się szczęśliwym (mam nadzieje) posiadaczem A4 tdi AFN,na początku miał być Golf3 potem Mondeo ,następnie Vectra ale w koncu skączyło się na Audi no ale dość wstępu teraz konkrety.
Od dwuch dni wymieniam w tym autku to i owo i nawet fajnie mi to szło ale do czasu przy demontażu obudowy rozrządu trzeba odkręćić koło napinacza paska wieloklinowego no i odkręćiłem ale nie w tą strone co trzeba i pół śrubki zostało w ręce a pół w napinaczu no i co teraz, z wykręceniem nie powinienem mieć więkrzych kłopotów bo mamy w pracy przyrząd do wykręcania zerwanych śrub ale gdzie znależć śrube do tego napinacza z lewym gwintem bo niechce przez śrubke zmieniać całego napinacza czy ktoś ma taką śrubę albo wie gdzie ją kupić najlepiej na śląsku byłbym bardzo wdzięczny . I jeszcze jedno dla mnie to jest dobra nauka jak macie książke to najpierw przeczytajcie co macie zrobić a potem róbcie ja zrobiłem na odwrót a w książce pisze jak byk że na tym napinaczu jest lewy gwint . Pozdrawiam wszystkich.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1