.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 04:26:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: przekładnia kierwonicza w a8 1995r
PostNapisane: 19.cze.2006 19:51:16 
Użytkownik

Witam,mam takie pytania;gdzie jest umieszczona tabliczka oznaczająca numer przekładni kierowniczej i czy da się ją odczytać nie demontując połowy autka?Może ktoś pomoże mnie odpowiedzieć czy jest możliwe stwierdzanie jaka mam przekładnię w mojej 8-ce na podstawie roku i numeru silnika czy nadwozia.W serwisie AUDI powiedziano mnie ,że muszę przyjechać z autkiem i zobaczą bo inaczej się nie da.oczywiście chcą za to skasować.Jak co to autko jest z 1995r silnik abz nr nad.WAUZZZ4DZSN 4,2 quattro.Mogę kupić taką http://cgi.ebay.de/Audi-A8-95-Lenkgetri ... dZViewItem , ale nie wiem czy będzie pasowała do mojego autka bo ktoś kiedys powiedział ,że moja będzie o numerze 4D1 422 069J.za wszelkie info dzięki serdeczne.Ave

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1