.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.kwi.2025 02:41:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [c4 AAH] nagrzewnica sprawdzanie szczelności
PostNapisane: 21.cze.2006 12:33:36 
Użytkownik

z racji tego że ciekła mi nagrzewnica a i woda z zewnatrz dostawała się do środka wymontowałem cały zespół okazało sie ze plastik obudowy jest popękany i tam ciekło do srodka przy oberwniu chmury lub przy myciu

miałem juz wczesniej kupiona nowa nagrzewnice ale potrzebowałem nowej obudowy więc taką nabyłem

i dopiero teraz pytanie bo w obudowie którą nabyłem jest nagrzewnica ale nie wiadomo w jakim stanie czy znacie w warszawie kogoś kto mi sprawdzi szczelność tej nagrzewnicy bez wymontowywania jej tej obudowy bo bym załozył wszystko co dostałem i miałbym z głowy

wiem że robi sie ciśnieniowe testy chłodnic ale nie wiem gdzie są takie warsztaty w warszawie

jesli okarze się że mam sprawną tą kupiona nagrzewnice mam do sprzedania elementy ze starej obudowy (połówka prawa siedząc w samochodzie jest OK) i oczywiscie nową nie smigana nagrzewnice

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1