.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.kwi.2025 23:21:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi a8/s8 >99' po liftingu - wymiary nawigacji. prośb
PostNapisane: 24.lip.2006 16:46:22 
Użytkownik

Mam prośbę do posiadaczy
Z uwagi na to że jestem na parę chwil przed zakupem i cały czas brałem pod uwage wersje przedliftingową bo chciałem zamontować mojego avica-x1 jako navi , tam nie stanowiło by to problemu więc chciałem przełożyc z mojego auta, lecz gdy zaczałem na 100% myślec o wersji po liftingowej tam jest zamontowane takie coś co mi zupełnie nie odpowiada, z uwagi na to że jest małe i nie ma dotykowego ekranu tak jak moja navi do tej pory,
dlatego mam prośbę o wymiary szerokość i wysokość panelu navi z audi a8 /s8 po 99 roku, gdyż mam możliwośc wstawienia AVICa-HD1BT który jest 2dinowy pytanie czy się zmieści...
Dzięki za info.

S8 2000r XII = 397 KM (tak już sobie zrobił porzedni własciciel ...) :-) co ja pocznę :-) szukam hamowni tak swoją droga do sprawdzenia pomimo jakis papierków z dokumentacją po niemiecku

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1