Witam serdecznie.
Przeszukałem wszystkie możliwe posty i nie znalazłem żadnego pasującego do mojej usterki. Jestem nowym użytkownikiem forum, tak że proszę wszystkich o cierpliwość. Mianowice mam taki problem, że nie działa mi ABS. Świeci się kontrolka od ABSu (pomarańczowa). Chciałbym to zrobić jak we własnym zakresie dlatego proszę użytkowników o pomoc.
Byłem w serwisie i podłączyli mi autko pod komputer. Wyskoczył błąd, ale facet mówił że nie wie gdzie znajduje się przekażnik zaworu magnetycznego.
Przeszukałem całą instrukcję i nigdzie nie znalazłem gdzie jest zamontowany w samochodzie ten przekaźnik.
Proszę jeśki ktoś wie albo miał podobny problem o pomoc. Zamieszczę skan z badania technicznego, może to coś pomoże. Nie wiem czy podany numer jest numerem części czy jakimś numerem tego komputera co było autko podłączone (bo to był też BOSCH). Jeśli to numer części to ułatwiło by mi to zadanie.
http://www.cba.pl/vhcs2/tools/filemanag ... adania.jpg
Pozdrawiam
i liczę na pomoc starszych doświadczonych userów
Jakiś problem z wlejeniem obrazka. Trudno będzie bez.
Acha Zapomniałem dodać, że jest to Audi A6/C4 z 1995 roku 2,5TDI z automatyczną skrzynią biegów (jeśli to ma jakieś znaczenie)