.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.kwi.2025 17:37:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [C3 2.0 D] nie chce odpalić po wymianie uszczelki pod głowic
PostNapisane: 25.sie.2006 17:51:31 
Użytkownik

Jak w temacie wymieniłem uszczelkępod głowicą (po przegrzaniu motoru)..
Niestety przy składaniu były pierwsze problemy-tam na wałku koła pasowe nie mają żadnych klinów :/ można se to tylko na oko poskładać ?? możecie coś poradzić ??
Na kole zamachowym ustawiłem na 0 i wałek rozrządu krzywkami w górę.. na pompie wtryskowej pokryły mi się te 3 wcięcia.. ale auto nie chce zagadać-doradzcie co zrobić ??

Tytuł:
PostNapisane: 25.sie.2006 18:26:12 
Użytkownik

W okienku sprzegla zero ma buc na dolnej krawedzi . Walek krzywkowy ma na kole kropke albo naciecie i ona ma byc tak na wysokosci uszczelki pod zaworami a na pompie to musisz teraz co zobek sprawdzac i odpalac bo te ustawienia namalowane to sa do niczego , wiec spokojnie powoli w jedna strone i jak zagadac bedzie chcial to wtedy juz tylko ustawic kat wtrysku ale to juz alektronicznie bo na oko nic nie da

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1