.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 01:22:25

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.lut.2005 11:28:12 
Użytkownik

He he teraz już wiem że trzeba się słuchać większości i tych co już to przerabiali! Poskładałem silniczek i kutde coś dalej wali :( ale teraz jestem prawie pewien że to vacum. Mam właśnie zamiar ją odkręcić i się upewnić. Do bre w tym wszystkim jest to że jak auto z rana odpale to jest cisza, zaden popychałek się nieodzywa :) wcześniej grało wszystko naraz i może dlatego niemogłem wyczaić co najgłośniej hałasuje. No i teraz mam pytanko czy można to jakoć tak prowizorycznie uciszyć?? Jakąś podkładką albo czymś??Tak na miesiąc.Bo spłukałem sie na te popychfki i w tym miesiącu niedam rady kupić tegoż bolca.

Tytuł:
PostNapisane: 19.lut.2005 13:58:39 
Użytkownik

Siemka
już raz o tym pisałem po prostu wyciagnij trzpien z vacum i jezdzij
ja mialem to samo jezdze juz bez niego okolo pol roku i nic sie nie dzieje
narka

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2005 12:15:58 
Użytkownik

Nie chciałbym zapeszać ale chyba przestało. Auto zostało wczoraj skatowane na maksa i nic cichutko :) , ale ja już taki jestem że u mnie niewchodzi w gre żadna amputacja jakichkolwiek organów. Ktoś tam wsadził ten pręt znaczy on musi(powinien)tam być. Jeśli chodzi o amputacje to jestem tylko za amputacją kata i niczego więcej. No ale wpadłem na pewien pomysł jak sobie z tym poradzić. Ponieważ z tego co się zdążyłem dowiedzieć klekot ów może powstawać przy luzie rzędu 0,1mm!! To co myślicie o tym jakby zebrać na frezarce czy czymś załóżmy 0,5mm materiału z pompy vacum z powierzchni przylegającej do głowicy.Uszczelce taki ubytek niepowinien przeszkadzać.Co o tym myślicie??

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1