.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 14.cze.2025 21:16:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.gru.2005 04:52:00 
Użytkownik

Tanio + szybko = zle bo szajs na chwile :(
Tanio + dlugo = zle bo szajs ale i troszke wytrzyma :(
Drogo + szybko = zle bo drogi szajs :(
Drogo + wolno = zle bo drogo i dlugo czekac, ale wytrzyma wojne :P :peace:

Jednym slowem kupoj zamiennik bo to tak samo jak z lekarstwami. Tyle tylko ze im wiecej wydasz tym lepsze bedziesz mial. Hella ceni sie za marke, Bosch to juz ten sam jak byl niejest i podejrzewam ze jest taki jak te inne zamienniki.

Ja bym polecal soczewki kupic i dobrze je ustawic. (wiem ze oryginal to oryginal i to ze jakosc jest nieporownywalna. Ale wierzcie mi ze niektore zamienniki sa lepsze od oryginalu bo tansze a komfort ten sam... przekonalem sie na wlasnej skorze) a tak pozatym to poszukaj na aukcjach albo na szrotach. Wluz troche energii i bedziesz mial dobre.

PS: u Nas sa swiatla ktore swieca na boki i od tego niema nic gorszego. Pozatym wszyscy nagminnie jezdza na przeciwmngielnych wiec nieswirojcie tylko dlatego ze ktos chce tanio bo niema kasy a helle oferoja podobny styl a placisz za naklejke/odlew +25% drozej... wiec, po co pzeplacac :peace:

Pozdro, Jarek

(PS: Decyzja nalerzy do ciebie, zobacz jak wygladaja obie i kup co uwarzasz za sluszne... ;-) )

Tytuł:
PostNapisane: 06.gru.2005 06:59:52 
Użytkownik

Auto: Audi A8 D2 4.2E
J@RO napisał(a):
Tanio + szybko = zle bo szajs na chwile :(
Tanio + dlugo = zle bo szajs ale i troszke wytrzyma :(
Drogo + szybko = zle bo drogi szajs :(
Drogo + wolno = zle bo drogo i dlugo czekac, ale wytrzyma wojne :P :peace:

Jednym slowem kupoj zamiennik bo to tak samo jak z lekarstwami. Tyle tylko ze im wiecej wydasz tym lepsze bedziesz mial. Hella ceni sie za marke, Bosch to juz ten sam jak byl niejest i podejrzewam ze jest taki jak te inne zamienniki.

Ja bym polecal soczewki kupic i dobrze je ustawic. (wiem ze oryginal to oryginal i to ze jakosc jest nieporownywalna. Ale wierzcie mi ze niektore zamienniki sa lepsze od oryginalu bo tansze a komfort ten sam... przekonalem sie na wlasnej skorze) a tak pozatym to poszukaj na aukcjach albo na szrotach. Wluz troche energii i bedziesz mial dobre.

PS: u Nas sa swiatla ktore swieca na boki i od tego niema nic gorszego. Pozatym wszyscy nagminnie jezdza na przeciwmngielnych wiec nieswirojcie tylko dlatego ze ktos chce tanio bo niema kasy a helle oferoja podobny styl a placisz za naklejke/odlew +25% drozej... wiec, po co pzeplacac :peace:

Pozdro, Jarek

(PS: Decyzja nalerzy do ciebie, zobacz jak wygladaja obie i kup co uwarzasz za sluszne... ;-) )

...a teraz przeczytaj co napisałeś.
pieszesz aby kupił zzmienniki najlepiej, a zachwile aby kupił soczewki.
Różnica w cenie tylko 600pln, oczywiście używane soczewki, bo podróbek nie ma, a i na pstryknięcie palcem nie dostanie.

jak czytam co niektórzy piszą to mi się w d.... przewraca.

Zamknijcie ten temat w cholere, co kupi tym będzie świecił, a temat jest wyczerpany.

http://img513.imageshack.us/img513/2742/dscn1455.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 06.gru.2005 07:51:24 
Użytkownik

Zastanowcie sie. Czy 12-15 letnia lampa ma sens. Opowiesci o gownianym plastiku itd. mozecie sobie w buty wlozyc. W zyciu nie dalbym ~800 zl za oryginal tylko po to zeby miec logo Boscha lub Helli. Uzywke na szrocie z pelnymi zaczepami trafic jest cholernie ciezko. Jak ktos ma za duzo kasy i chce dac 200 zl za uzywke to prosze bardzo ale niech nie liczy na jakies super efekty. Wiek robi swoje. To ma byc lampa do B3, a ten model skonczyli klepac 14 lat temu!

Jakie limity :?: W Neostradzie nie ma limitów :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1