J@RO napisał(a):
Tanio + szybko = zle bo szajs na chwile

Tanio + dlugo = zle bo szajs ale i troszke wytrzyma

Drogo + szybko = zle bo drogi szajs

Drogo + wolno = zle bo drogo i dlugo czekac, ale wytrzyma wojne
Jednym slowem kupoj zamiennik bo to tak samo jak z lekarstwami. Tyle tylko ze im wiecej wydasz tym lepsze bedziesz mial. Hella ceni sie za marke, Bosch to juz ten sam jak byl niejest i podejrzewam ze jest taki jak te inne zamienniki.
Ja bym polecal soczewki kupic i dobrze je ustawic. (wiem ze oryginal to oryginal i to ze jakosc jest nieporownywalna. Ale wierzcie mi ze niektore zamienniki sa lepsze od oryginalu bo tansze a komfort ten sam... przekonalem sie na wlasnej skorze) a tak pozatym to poszukaj na aukcjach albo na szrotach. Wluz troche energii i bedziesz mial dobre.
PS: u Nas sa swiatla ktore swieca na boki i od tego niema nic gorszego. Pozatym wszyscy nagminnie jezdza na przeciwmngielnych wiec nieswirojcie tylko dlatego ze ktos chce tanio bo niema kasy a helle oferoja podobny styl a placisz za naklejke/odlew +25% drozej... wiec, po co pzeplacac
Pozdro, Jarek
(PS: Decyzja nalerzy do ciebie, zobacz jak wygladaja obie i kup co uwarzasz za sluszne...

)
...a teraz przeczytaj co napisałeś.
pieszesz aby kupił zzmienniki najlepiej, a zachwile aby kupił soczewki.
Różnica w cenie tylko 600pln, oczywiście używane soczewki, bo podróbek nie ma, a i na pstryknięcie palcem nie dostanie.
jak czytam co niektórzy piszą to mi się w d.... przewraca.
Zamknijcie ten temat w cholere, co kupi tym będzie świecił, a temat jest wyczerpany.