.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 10.cze.2025 06:32:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 03.sty.2006 20:20:17 
Użytkownik

Auto: Audi RS4 B7 Avant
Madness napisał(a):
Skoro masz takiego dobrego mechanika to zabierasz go ze sobą na oględziny i jeśli się rzeczywiście zna to wykuka moment co i jak. Dajesz mu stówkę lub dwie (nie wiem na ile się ceni ;) ) i masz sprawę załatwioną. A przy okazji zobaczysz jak oględziny z mechanikiem ułatwiają negocjację ceny :diabel:

HAHAHAHAHAHA.... to jest naprawde dobre. Autami handluje juz ładnych pare lat i najbardziej lubie wlasnie zaprzyjaznionych mechanikow ktorzy przyjezdzaja z klientami. Po ogledzinach auta bierze mnie taki na bok i stały teks: stówka dla mnie i masz auto sprzedane. I obojetny jest stan auta liczy KASA !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 03.sty.2006 20:46:03 
Użytkownik

Dave napisał(a):
Madness napisał(a):
Skoro masz takiego dobrego mechanika to zabierasz go ze sobą na oględziny i jeśli się rzeczywiście zna to wykuka moment co i jak. Dajesz mu stówkę lub dwie (nie wiem na ile się ceni ;) ) i masz sprawę załatwioną. A przy okazji zobaczysz jak oględziny z mechanikiem ułatwiają negocjację ceny :diabel:

HAHAHAHAHAHA.... to jest naprawde dobre. Autami handluje juz ładnych pare lat i najbardziej lubie wlasnie zaprzyjaznionych mechanikow ktorzy przyjezdzaja z klientami. Po ogledzinach auta bierze mnie taki na bok i stały teks: stówka dla mnie i masz auto sprzedane. I obojetny jest stan auta liczy KASA !!!!
Dokladnie tak jest tez handlowalem autami jak ktos przyjezdza z mechanikiem to sam na siebie ukręca bata . Już niejednego zloma sprzedalem właśnie takiemu cwaniaczkowi co przyjechal z mechanikiem :diabel: A tak wogule co on stwierdz na miejscu pooglada czy malowane czy rowno obroty trzyma silnik , czy kopci z rury, wyciągnie bagnet i nic więcej .A potem mówi tobie, to ja pogadam ze sprzedajacym bo sie znam wkoncu jestem mechanikiem i wynegocjuje cene :peace: I tu piękny text .Ile dajesz i ten naiwniak bierze te auto bo mu powiem co i jak :peace:

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Tytuł:
PostNapisane: 03.sty.2006 22:33:34 
Użytkownik

wowo napisał(a):
Vanderlei napisał:
Cytuj:
wowo miał 90-tke

Zrówno 2.3 jak i 2.8 było w Coupe. Mam więc wizerunek jak obie jednostki radzą sobie z tym samym autem. Prównując Coupe do Sedana mówimy praktycznie o tych samych osiagach i prowadzeniu.

@Wowo: broń boże nie chciałem zawężać zakresu doświadczeń, nic podobnego - po prostu za wąsko się wyraziłem :peace:

A co do naszego @może by tak quattro - to, co jest ważne na w miarę poukładanym forum mówi regulamin, bo jak by tak każdy z buciorami właził tutaj i smolił, co mu żywnie się podoba, byłby burdel. Więc choćby minimum kultury wymaga, aby zapoznać się z regulaminem (chyba zbyt dużo wysiłku to nie kosztuje?) i trochę szacuneczku dla naszych Kobiet ;-)

A co do Twoich zacnych zamiarów - jeśli trąbisz, jakimi to brykami z pięknymi silnikami i na jak wielkich felgach nie jeździłeś, to czemu nie kupujesz S2'ki, lub nawet RSx'y? Jakoś ni w ząb, ni w d.. się to kupy nie trzymie. A poza tym chyba bardziej pasujesz do BMW (czytając twoje teksty o niskich ósemeczkach, sportowych wałeczkach, itp. - Audi to nie auto do byle-prucia jak Bety z ławkami parkowymi na klapie bagażnika) I nie powiem, że bez urazy. (może mnie koledzy op..., że tak skaczę na Ciebie, ale po prostu pisze co myślę, tym bardziej jak ktoś tak gnoi zasady, jakie tu admini strarają się utrzymać, aby wyróżniały te forum, od tego spod 3-literowego znaku).

Tytuł:
PostNapisane: 03.sty.2006 23:00:58 
Użytkownik

Vanderlei napisał(a):
wowo napisał(a):
Vanderlei napisał:
Cytuj:
wowo miał 90-tke

Zrówno 2.3 jak i 2.8 było w Coupe. Mam więc wizerunek jak obie jednostki radzą sobie z tym samym autem. Prównując Coupe do Sedana mówimy praktycznie o tych samych osiagach i prowadzeniu.

@Wowo: broń boże nie chciałem zawężać zakresu doświadczeń, nic podobnego - po prostu za wąsko się wyraziłem :peace:

A co do naszego @może by tak quattro - to, co jest ważne na w miarę poukładanym forum mówi regulamin, bo jak by tak każdy z buciorami właził tutaj i smolił, co mu żywnie się podoba, byłby burdel. Więc choćby minimum kultury wymaga, aby zapoznać się z regulaminem (chyba zbyt dużo wysiłku to nie kosztuje?) i trochę szacuneczku dla naszych Kobiet ;-)

A co do Twoich zacnych zamiarów - jeśli trąbisz, jakimi to brykami z pięknymi silnikami i na jak wielkich felgach nie jeździłeś, to czemu nie kupujesz S2'ki, lub nawet RSx'y? Jakoś ni w ząb, ni w d.. się to kupy nie trzymie. A poza tym chyba bardziej pasujesz do BMW (czytając twoje teksty o niskich ósemeczkach, sportowych wałeczkach, itp. - Audi to nie auto do byle-prucia jak Bety z ławkami parkowymi na klapie bagażnika) I nie powiem, że bez urazy. (może mnie koledzy op..., że tak skaczę na Ciebie, ale po prostu pisze co myślę, tym bardziej jak ktoś tak gnoi zasady, jakie tu admini strarają się utrzymać, aby wyróżniały te forum, od tego spod 3-literowego znaku).
Popieram w 100% . Weż sobie nowy dres kup do tej BMV a nie Audi , bo Audi śmigaja ludzie z klasą a nie tacy jak ty :peace:

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Tytuł:
PostNapisane: 03.sty.2006 23:56:28 
Klubowicz

Luzik Panowie! Szwagier - pokaż tę kasę o której piszesz, bo o ile Vanderlei się udało to Tobie ciutkę mniej... Moderator czyta ten wątek ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2006 06:33:39 
Użytkownik

Większość "hanlarzy" co tu lekko kpią wychodzi z założenia, że meches to albo znajomy albo się nie zna. Gorzej jak się zna, nie jest znajomym a tak przy okazji ma ze sobą kompa z VAG-iem. A najgorzej dla "handlarza" jak meches jest kumplem kupującego. No ale to nie ja handluję autami i niejedno barachło sprzedałem bogu ducha winnemu kupującemu, który sobie taki na siebie bat ukręcił ;-) Pozdrawiam pewnych siebie "handlarzy" EOT

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2006 07:31:35 
Użytkownik

Hej koledzy. Nie zchodzcie z tematu. Koleś sie pyta odnośnie auta, więc mu pomóżcie, naskrobcie coś. Czytam to i odnoszę wrażenie że za wszelką cenę odciągacie go od zakupu, nie wiem dlaczego (zazdrośc czy co :/ ) przedstawcie co i jak z takim autem i sam już zadecyduje czy warto, czy nie.
GrzesB napisał:
Cytuj:
Kolejna sprawa - mówisz, że Ciebie stać na taki samochód... ciekaw jestem czy będziesz tak mówił jak włożysz np. 25-30 tysi na doprowadzenie samochodu do stanu używalności... samochodu, który jest wart powiedzmy 10-12 tysięcy

To że ty włożyłeś tyle po zakupie to albo miałeś, bądź kupiłeś totalnego szrota. Ja kupowałem swoją kupete ponad 4 lata temu i jakoś prócz normalnych wymian nic nie musiałem wkładać. Później tak owszem, ale przy zakupie stan techniczny był wzorowy.
Obecnie pośród tylu aut sprowadzonych naprawde mozna wybrać dobry egzemplarz. Ja kupowałem swoją kupete ponad 4 lata temu i jakoś prócz normalnych wymian nic nie musiałem wkładać. Później tak owszem, ale przy zakupie stan techniczny był wzorowy.
maybe_Quattro?? napisał':
Cytuj:
jak zawieszenie się sprawuje na naszych drogach a jeśli ktoś jeździł na 17stkach

Ogólnie zawiecha w B4 nie zbiera pochwał za wytrzymałość. Jeszcze do niedawna też tak myślałem. Teraz jestem na etapie udowodnienia sobie że jednak jest ok, pod warunkiem że wszystko zrobisz solidnie i na dobrych czesciach. Obecnie lekko ponad 20tys km na naprawde sztywnym zawieszeniu, około -80mm i 215/45R17 (na wiosne będzie 215/40R17) i wszystko trzyma sie kupy.

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2006 08:22:34 
Klubowicz

Napewno w tym aucie warto sprawdzic jeszcze:

- uklad wydechowy - jak pracuje (czy dzwoni z powodu nieumiejetnego wyciecia kata), czy jest rozwalony (nie powinien byc, jesli rzeznik nic przy nim nie robil) a jest to droga i ciezko dostepna sprawa. Jesli jest dziurawy, ma zle wyciete katy to od okolo 2k rpm do 3k rpm bedzie to najbardziej slyszalne.

- czy jest gaz, jesli jest to stan puszki z napisem V6 rurek, wezy - jesli sa slady po wybuchach - wnetrze kolektora dolotowego z klapkami rowniez moze byc posiekane i auto nie bedzie jezdzic, a czesci te trudno dostac

- wycieki oleju - trudno zlokalizowac bo wszystko przykrywa kolektor i olej zbiera sie pod nim powodujac smrod. Z boku mozna kuknac na uszczelki pod glowicami, ktore lubia puszczac olej na zewnatrz motoru

- rozgrzej motor i przepaluj na drugim biegu do 5500 rpm. Zobaczysz czy skraca sie kolektor. Obserwuj co robi autko po przekroczeniu 4200, jesli czujesz spadek momentu - kolektor nie skraca sie. W C4 ponoc skrocenie dolotu nie jest bardzo odczuwalne, ale w moim B4 jest male kopniecie

- looknij na filtr powietrza, czy ktos czasem nie pozakladal jakiegos taniutkiego stozka

- jesli chcesz kupic quattro, najlepszym wstepnym testem napedu i wolnych obrotow silnika jest moim zdaniem rozpedzenie sie na dwojce do 3k rpm i puszczenie gazu. Auto powinno zwolnic do obrotow biegu jalowego i sobie jechac na dwojce bez gazu, nie szarpiac i bez stukania. To samo na pierwszym biegu. Jesli silnik nie pracuje rowno i sa duze luzy w napedzie - odrazu to poczujesz.

-najwazniejsze jest spalanie oleju w tych motorach, a to ciezko sprawdzic. Postaraj sie jechac swoim Bardzo Malym Wozem za obiektem, ktory chcesz kupic i obserwuj rure. Maly niebieski obloczek czasami przy ruszaniu moze sie pojawic, natomiast nic widocznego poza tym podczas jazdy nie ma prawa sie z rury wydobywac.

-sprawdz uklad chlodzenia, jesli sa slady naloty na elementach chlodzacych to ktos wpakowal do ukladu zamulacz i wszystko niebawem sie rozleci. Ja zawsze patrze na stan zbiorniczka wyronwawczego. Jesli auto bylo serwisowane, nie sa robione dolewki plynu to scianki zbiorniczka sa bez nalotu i mozna wylookac stan plynu. W przeciwnym wpadku lepiej sie zastanowic.

Dobrym testem silnika jest tez odpalenie go na zimno, wtedy dokladnie slychac co i gdzie spiewa/stuka.

Narazie nic wiecej nie moge sobie przypomniec, powodzenia przy zakupie.

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2006 08:51:09 
Użytkownik

Auto: Audi RS4 B7 Avant
Madness napisał(a):
Większość "hanlarzy" co tu lekko kpią wychodzi z założenia, że meches to albo znajomy albo się nie zna. Gorzej jak się zna, nie jest znajomym a tak przy okazji ma ze sobą kompa z VAG-iem. A najgorzej dla "handlarza" jak meches jest kumplem kupującego. No ale to nie ja handluję autami i niejedno barachło sprzedałem bogu ducha winnemu kupującemu, który sobie taki na siebie bat ukręcił ;-) Pozdrawiam pewnych siebie "handlarzy" EOT

Oj kolego obrazasz mnie... Auta ktore sprzedaje to nie zadne barachła jak to ujales. Opisuje jak zachowuja sie mechanicy ktorzy przyjezdzaja z klientami niektorzy to tak zwani przyjaciele rodziny i obojetnie w jakim stanie jest auto to ich to nie interesuje, tylko czy cos beda z tego mieli. Nie znasz mnie nie wiesz jakie auta sprzedaje takze wyluzuj troche !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2006 09:54:02 
Użytkownik

Auto: Totalnie Dymiąca Idea
zuru napisał(a):
Napewno w tym aucie warto sprawdzic jeszcze:

- uklad wydechowy - jak pracuje (czy dzwoni z powodu nieumiejetnego wyciecia kata), czy jest rozwalony (nie powinien byc, jesli rzeznik nic przy nim nie robil) a jest to droga i ciezko dostepna sprawa. Jesli jest dziurawy, ma zle wyciete katy to od okolo 2k rpm do 3k rpm bedzie to najbardziej slyszalne.

- czy jest gaz, jesli jest to stan puszki z napisem V6 rurek, wezy - jesli sa slady po wybuchach - wnetrze kolektora dolotowego z klapkami rowniez moze byc posiekane i auto nie bedzie jezdzic, a czesci te trudno dostac

- wycieki oleju - trudno zlokalizowac bo wszystko przykrywa kolektor i olej zbiera sie pod nim powodujac smrod. Z boku mozna kuknac na uszczelki pod glowicami, ktore lubia puszczac olej na zewnatrz motoru

- rozgrzej motor i przepaluj na drugim biegu do 5500 rpm. Zobaczysz czy skraca sie kolektor. Obserwuj co robi autko po przekroczeniu 4200, jesli czujesz spadek momentu - kolektor nie skraca sie. W C4 ponoc skrocenie dolotu nie jest bardzo odczuwalne, ale w moim B4 jest male kopniecie

- looknij na filtr powietrza, czy ktos czasem nie pozakladal jakiegos taniutkiego stozka

- jesli chcesz kupic quattro, najlepszym wstepnym testem napedu i wolnych obrotow silnika jest moim zdaniem rozpedzenie sie na dwojce do 3k rpm i puszczenie gazu. Auto powinno zwolnic do obrotow biegu jalowego i sobie jechac na dwojce bez gazu, nie szarpiac i bez stukania. To samo na pierwszym biegu. Jesli silnik nie pracuje rowno i sa duze luzy w napedzie - odrazu to poczujesz.

-najwazniejsze jest spalanie oleju w tych motorach, a to ciezko sprawdzic. Postaraj sie jechac swoim Bardzo Malym Wozem za obiektem, ktory chcesz kupic i obserwuj rure. Maly niebieski obloczek czasami przy ruszaniu moze sie pojawic, natomiast nic widocznego poza tym podczas jazdy nie ma prawa sie z rury wydobywac.

-sprawdz uklad chlodzenia, jesli sa slady naloty na elementach chlodzacych to ktos wpakowal do ukladu zamulacz i wszystko niebawem sie rozleci. Ja zawsze patrze na stan zbiorniczka wyronwawczego. Jesli auto bylo serwisowane, nie sa robione dolewki plynu to scianki zbiorniczka sa bez nalotu i mozna wylookac stan plynu. W przeciwnym wpadku lepiej sie zastanowic.

Dobrym testem silnika jest tez odpalenie go na zimno, wtedy dokladnie slychac co i gdzie spiewa/stuka.

Narazie nic wiecej nie moge sobie przypomniec, powodzenia przy zakupie.

dokladnie tak Zuru
Miałem w swoim autku problemy z :
ukł. chlodzenia
ukł. wydechowym
i z gazem
Wszytko wymieniłem i jest super
Zuru zwróciłeś uwage na najwaznejsze rzeczy, które luba padac w AAH, ja jeszcze dodałbym elektryke

Tytuł:
PostNapisane: 04.sty.2006 12:00:52 
Klubowicz

Spoko, naszczescie u mnie wszystko odnosnie elektryki wyglada dziewiczo i oprocz alarmu nic nie bylo grzebane i w zasadzie to nic mi sie jeszcze nie zepsulo (puk puk puk stuk jebudu w niemalowane) :)))

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 13:53:54 
Użytkownik

Vanderlei napisał:
Cytuj:
A co do Twoich zacnych zamiarów - jeśli trąbisz, jakimi to brykami z pięknymi silnikami i na jak wielkich felgach nie jeździłeś, to czemu nie kupujesz S2'ki, lub nawet RSx'y? Jakoś ni w ząb, ni w d.. się to kupy nie trzymie. A poza tym chyba bardziej pasujesz do BMW (czytając twoje teksty o niskich ósemeczkach, sportowych wałeczkach, itp. - Audi to nie auto do byle-prucia jak Bety z ławkami parkowymi na klapie bagażnika) I nie powiem, że bez urazy. (może mnie koledzy op..., że tak skaczę na Ciebie, ale po prostu pisze co myślę, tym bardziej jak ktoś tak gnoi zasady, jakie tu admini strarają się utrzymać, aby wyróżniały te forum, od tego spod 3-literowego znaku)

A ja z tego co widze jak piszesz to lekkie nie dowartościowanie człowieku nie wiesz jak wyglądam napewno nie chodze w dresie, a to mnie rozbawiło jak już ktoś chce jeździć na 17stkach to od razu musi kupić S2 człowieku nie wiem o co ci chodzi ale widze zę masz jakis kłopot nie chwale się wcale swoim samochodem ani czym jeździłem spytałem się o usterki jakie mogą być w tym aucie i czy na 17stkach da się jeździć, a ty zaprzeproszeniem pieprzysz coś o dresiarzach i ławkach parkowych na bagażniku bo jeśłi uważasz że mam taki samohcód to sie mylisz, są właściciele BMW którzy są normalni człowieku uświadom to sobie że teraz to nawet S klasa jeździ dres i S2 też, takie polskie realia ale to nieznaczy że każdemu możesz tak pisać.

jak widizs nie ma ławki na bagażniku :diabel:
nie chwale się chce uświadomić gościowi że nie jestem cham ;-) odziany w dress
ObrazekObrazekObrazek

Moze ktos chce się zamienić ?? 318iS

ZURU podeślij fotki tego swojego Audi dokłądny opis i cene jaka cię interesuje najlepiej na maila alkoholixxx@wp.pl :peace: Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 14:36:53 
Klubowicz

Auto: TT 1.8T BAM QUATTRO
maybe_Quattro?? napisał(a):
Vanderlei napisał:
Cytuj:
A co do Twoich zacnych zamiarów - jeśli trąbisz, jakimi to brykami z pięknymi silnikami i na jak wielkich felgach nie jeździłeś, to czemu nie kupujesz S2'ki, lub nawet RSx'y? Jakoś ni w ząb, ni w d.. się to kupy nie trzymie. A poza tym chyba bardziej pasujesz do BMW (czytając twoje teksty o niskich ósemeczkach, sportowych wałeczkach, itp. - Audi to nie auto do byle-prucia jak Bety z ławkami parkowymi na klapie bagażnika) I nie powiem, że bez urazy. (może mnie koledzy op..., że tak skaczę na Ciebie, ale po prostu pisze co myślę, tym bardziej jak ktoś tak gnoi zasady, jakie tu admini strarają się utrzymać, aby wyróżniały te forum, od tego spod 3-literowego znaku)

A ja z tego co widze jak piszesz to lekkie nie dowartościowanie człowieku nie wiesz jak wyglądam napewno nie chodze w dresie, a to mnie rozbawiło jak już ktoś chce jeździć na 17stkach to od razu musi kupić S2 człowieku nie wiem o co ci chodzi ale widze zę masz jakis kłopot nie chwale się wcale swoim samochodem ani czym jeździłem spytałem się o usterki jakie mogą być w tym aucie i czy na 17stkach da się jeździć, a ty zaprzeproszeniem pieprzysz coś o dresiarzach i ławkach parkowych na bagażniku bo jeśłi uważasz że mam taki samohcód to sie mylisz, są właściciele BMW którzy są normalni człowieku uświadom to sobie że teraz to nawet S klasa jeździ dres i S2 też, takie polskie realia ale to nieznaczy że każdemu możesz tak pisać.

jak widizs nie ma ławki na bagażniku :diabel:
nie chwale się chce uświadomić gościowi że nie jestem cham ;-) odziany w dress
ObrazekObrazekObrazek

Moze ktos chce się zamienić ?? 318iS

ZURU podeślij fotki tego swojego Audi dokłądny opis i cene jaka cię interesuje najlepiej na maila alkoholixxx@wp.pl :peace: Pozdrawiam
Dokładnie a po zatym to jest forum AUDI i moim zdaniem co komu do tego ze śmiga się w dresię badz gajerze za pare tysiaków i jakim się jest człowiekiem , to niepowinno nikogo obchodzić, koleś pyta się o furke więdz skoro ktos niema pojecia co napisać to co ? dostukuje sobie posty o drechach :diabel: średnio fajnie :zly:

A2 1.4 tdi -> http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2019/8/21/15011589_A2.jpg
A4 1.9 tdi -> http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2019/8/21 ... G_1797.JPG
B3 1.8 -> http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2019/8/21 ... 1_b380.jpg
C3 2.3 Quattro -> http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2019/8/21 ... 267js7.jpg
B2 1.8

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 16:05:47 
Klubowicz

Fishbone napisał(a):
Dokładnie a po zatym to jest forum AUDI i moim zdaniem co komu do tego ze śmiga się w dresię badz gajerze za pare tysiaków i jakim się jest człowiekiem , to niepowinno nikogo obchodzić, koleś pyta się o furke więdz skoro ktos niema pojecia co napisać to co ? dostukuje sobie posty o drechach :diabel: średnio fajnie :zly:

Fishbone - masz coś do dodania nie robiąc OT? Kolega "maybe_Quattro??" juz na początku pokazał, że ma centralnie w zadku zasady tutaj panujące i czas czytających, którzy międzyinnymi jemu będą chcieli pomóc... Dres to nie styl ubierania się a zachowanie, którego przykład mieliśmy na początku tego wątku - na tym forum zgodnie z regulaminem takie zachowania będą piętnowane. Jeśli pojawi się jeszcze jakieś OT zamykam wątek! Z pytaniami proszę na PW.

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 16:26:21 
Użytkownik

Maybe Quattro a nie myślałeś nad A6 2.5 TDI Quattro? Też ma moc, jest bardziej ekonomiczny itp? :D :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 18:06:34 
Użytkownik

GrzesB napisał
Cytuj:
juz na początku pokazał, że ma centralnie w zadku zasady tutaj panujące i czas czytających,

Okey może z tym przedstawieniem się zagalopowałem juz to zrobiłem ale co kogo obchodzi jaki mam nick więc dlatego jak ktos od początku idzie po bandzie to ja tak samo dlatego tez agresja z mojej strony, tak więc dresy itp. możemy już zostawić w spokoju.

najprawdopodobniej by nie było konfliktu gdyby nie komentarz na temat mojego nick'u bo to naprawdebyło głupie

Pyt do "Wiolka" jaki twoim zdaniem powinienem miec nick lub jakie nick'i cię satysfakcjonują bo widze że coś ci niepodpasowało

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 18:27:41 
Klubowicz

Wiolka nie miała nic złego na myśli - sporo ostatnio potworzyło się dziwnych nicków którymi ciężko później określać daną osobę - a o takich się napewno dyskutuje na spotach, zlotach itd. Ja nie miałem na myśli przedstawienia się (choć tutaj jak zauważyłeś dałeś plamę) tylko jawną niechęć do użytkowania szukajki. Koniec wywodów moich w tym wątku.

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 18:34:58 
Użytkownik

Choć sam chyba nigdy nie dam rady sie na zadnym spocie pojawic (moze cudem), to nie wyobrazam sobie wołania typu: gdzie jest maybe_quattro???, albo skoczcie z maybe'em Quattro???'em po piwko :peace: Myślę, że o to tu wszystkim chodziło - jestesmy ludżmi, wiec nie ważne jak, ale nazywajmy się jak ludzie - srodzio, bodzio, czy jak kto woli ale jakoś imiennie, bo inaczej ciezko bedzie sie porozumiewać ;)

Myślę, że Maybee Quattro??? wiec o co już chodzi, my napisaliśmy o co nam chodziło, i jest git :peace: - i co z autem?

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 20:02:31 
Użytkownik

Vanderlei
Cytuj:
to nie wyobrazam sobie wołania typu: gdzie jest maybe_quattro???, albo skoczcie z maybe'em Quattro???'em po piwko Myślę, że o to tu wszystkim chodziło - jestesmy ludżmi, wiec nie ważne jak, ale nazywajmy się jak ludzie - srodzio, bodzio, czy jak kto woli ale jakoś imiennie, bo inaczej ciezko bedzie sie porozumiewać

jeśli o to chodzi to luzzz(zmieniam nick) moim zdaniem już mozemy zejśc z śnieżki wojennej i porozumiewać się normalnie naprawde nie chce się przechwalać ani wywyższać.

Cytuj:
Myślę, że Maybee Quattro??? wiec o co już chodzi, my napisaliśmy o co nam chodziło, i jest git - i co z autem?

Już wiem spox

Jesli chodzi o auto to mam już jedno na oku czekam jeszcze na odpowiedz od Zuru chce się zmiescić w 13tyś PLN bo zauwazyłem że wiele jest w tych granicach a narazie nie potrzebuje droższego samochodu a ten za takie pieniądze jest Kozacki strasznie mnei ciekawi napęd Quattro jestem ciekaw jak się takim carem jeździ na dłuższą mete w zime na głębokim śniegu itp.

Tytuł:
PostNapisane: 05.sty.2006 23:11:57 
Klubowicz

Żebyś się nie zdziwił... Ostatnio interesowałem się 2.8 Coupe quattro i nic ciekawego nie było... a jak było to spora kasa...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1