Ramon1Cytuj:
Maybe-Quattro! no i super masz Audi i jesteś teraz naszym najlepszym kolegą tylko nie naklejaj brewek bo o ile w takim BMW jak Twoje to jeszcze wygląda jako tako to w B4 się poprostu nie srawdza (znaczy wygląda "niezręcznie") nie zmieniaj gałki a aluminiową bo można sobie rękę odmrozić itd. Ogólnie chciałem tylko zauważyć że nie ma to jak samochód który wygląda z pozoru w miare niepozornie ale jak się wciśnie...
Nie martwcię się do tego Audi jeszcze tylko do założenia tylny pas od RS4 i tył zderzak(dzięki Zuru) narazie nie ma czasu

, Brewek nie będzie jestem przeciwny takiemu tuningowi a w BMW było to fabrycznie założone więc nie zdejmowaliśmy.
jak zgromadzi się kaske jakąs to planujemy założyc ładne 17stki tylko jak teraz się odpatzryłem z nowego designu się nie załozy bo wszystkie są na 5x112 a tu jest 4x?? więc trzeba bedzie poszukać jakiś ładnych feleczek i nic więcej napewno nei zmienimy samochód jest zacny z wyglądu no i wiadmo jeszcze z czego
w weekend jak znajde chwile czasu napewno będe atakował środek bo troshki przybrudzony ale najważniejsze że nie jest ściorany i zniszczony a wyczyścić zawsze się da.