.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.kwi.2025 03:46:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 03.sie.2006 05:40:13 
Użytkownik

poczytałem sobie o zakładach lpg i ciut rece opadają wynika z tego ze jest kupa pseudo fachowców z pieknym szyldem a robia na odpierdol.. :(:

Tytuł:
PostNapisane: 04.sie.2006 13:00:21 
Użytkownik

Marcin,
bo to jest tak –jedziesz do warsztatu z jakimiś problemami na benzynie, jak dowiedzą się że masz gaz (jakby to była egzotyka!) to mówią, że się za to nie biorą bo z gazem to zawsze mogą być problemy. Tylko pytanie brzmi kto ten gaz z problemami instalował, ja??? Nie, taki sam warsztat, ludzie z tej samej grupy zawodowej. Wniosek stąd że większość warsztatów i mechaników nie do końca wie co robi.

Danek
byłem u gazownika, podregulował skład mieszanki na analizatorze spalin i włączył emulację bo było „masa”. Muszę to teraz sprawdzić z instrukcją. Kazał odłączyć akumulator celem resetowania ECU i potem pojeździć i zobaczyć czy nadal będą problemy na benzynie.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1