.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 08.cze.2025 00:12:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: potrzebuje pomocy na temat rozkodowania nawigacji
PostNapisane: 27.gru.2004 20:04:22 
Użytkownik

witam
mam problem z moją nawigacją ponieważ nie wiem jak ją rozkodowac lub chociaż włączyć radio ponieważ mam kod do niej i raz przez przypadek właczyłem radio ale nie wiem w jaki sposób.mój problem polega na tym, że jak się pojawiają cyferki do kodu a na dole cztery krateczki to nie moge ustawić ani wpisać kodu, tak jakby nic nie dzaiłało tylko się włączy sprzęt i echo. nie wiem co mam zrobić, czy jest możliwość włączenia w jakiś sposób chociaż radia?. bardzo prosze o pomoc lub informację jak mam wybrnąć z klopotu. wszystko jest w a4 avancie 2003 a navi jest orginalne(audi navigation plus)

Ostatnio edytowano 29.gru.2004 09:11:51 przez kriskwiatek, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27.gru.2004 21:20:33 
Klubowicz

Witamy na forum. Jest u nas dzial NEWBIE w ktorym nalezy sie przedstawic i napisac cos o sobie, pozniej wyedytuj posta i dopisz o jakie autko chodzi, bo nie wiemy :) Pewnie koledzy z mlodszymi furkami sie odezwa i pomoga... bo w moim autku NAVI jeszcze nie bylo...

Tytuł: dziękuję za pomoc
PostNapisane: 28.gru.2004 19:34:42 
Użytkownik

Dziękuję derdecznie za podpowiedz bo pewnie nie doczytałem do końca regulaminu (pewnie z przejęcia). mam nadzieje że już naprawiłem błąd i jest o.k. jeszcze raz dzieki i do usłyszenia. :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1