.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 22:19:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: TYLNA WYCIERACZKA W AVANCIE 80 B4
PostNapisane: 08.mar.2005 17:35:48 
Użytkownik

Auto: A6 2,7TDi Q S Line
Panowie fachowcy,moja tylna wycieraczka chodzi wedle wlasnego uznania zatrzymuje sie na srodku szyby albo jakos tak po skosie ogolnie mocno świruje.Sprawdzałem posty i znalazlem ze niby kable moga byc przerwane w laczeniu klapa-dach ale tam jest ok. co moze byc nie tak?
no i 2 sprawa urwalem grzybek od tylnego spryskiwacza a w aso chca 40pln nie normalni! moze ktos cos ma
Pozdrawiam i z góry dziekuje Pikaś :(

Tytuł: Re: TYLNA WYCIERACZKA W AVANCIE 80 B4
PostNapisane: 08.mar.2005 17:48:32 
Użytkownik

Auto: Renata
Pikaś napisał(a):
Panowie fachowcy,moja tylna wycieraczka chodzi wedle wlasnego uznania zatrzymuje sie na srodku szyby albo jakos tak po skosie ogolnie mocno świruje.Sprawdzałem posty i znalazlem ze niby kable moga byc przerwane w laczeniu klapa-dach ale tam jest ok. co moze byc nie tak?
no i 2 sprawa urwalem grzybek od tylnego spryskiwacza a w aso chca 40pln nie normalni! moze ktos cos ma
Pozdrawiam i z góry dziekuje Pikaś :(

moze przekaznik wariuje.....
albo jest jeszcze jedno w silniczku wycieraczki jest takie kólko ktore podobno sie lamie i powoduje zacunanie sie wycieraczki ,raz chodzi raz nie ... moj znajomy ma wlasnie taki objawy, rozebral silniczek i postawil taka diagnoze... teraz szuka uzywanego silniczka od wycieraczki.
Sorry ze tak nie dokladnie ale to tyle co zapamietalem jak mi opowiadal a bylo to dosc dawno... ;)
niestety takie pierdoly kosztuja ,a ASO to jest jedyne miejsce gdzie mozna je dostac... :-)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1