.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 16.cze.2025 07:57:28

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: kurs wymiany amorków w b4
PostNapisane: 26.kwi.2005 13:44:19 
Użytkownik

Cześć! temat to nic innego jak prośba w jaki sposób krótko i bezboleśnie wymienić wkłady w amorach w b4 94 r.Liczę na wasze chęci i doświadczenie.Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 26.kwi.2005 19:23:00 
Użytkownik

Jak nie masz ściągaczy do sprężyn to sie nawet nie przymierzaj chyba że sie chcesz zabawić w artylerzystę

Tytuł:
PostNapisane: 26.kwi.2005 19:56:55 
Użytkownik

Moja instrukcja to odkrecaj wszystko jak leci, zeby wyjac cale sprezyny z amorkiem i potem musisz miec sciagacz.
Jakies dwa tygodnie temu wymienialem i nie bylo tak trudno.
No oczywiscie problemy z kilkoma srubkami.
Poszukaj na forum, jest duzo na ten temat
powodzenia
a jakie kupiles amorki??

Tytuł:
PostNapisane: 27.kwi.2005 07:11:52 
Użytkownik

kupuje ze względów finansowych DELPHI olejaki bo SACHS jest o 50 zł droższy na sztuce.nie wiem tylko czy trzeba jeszcze coś dokupic,słyszałem że koniecznie osłony....

Tytuł:
PostNapisane: 27.kwi.2005 08:53:04 
Użytkownik

No oslony tez bym polecal, chyba ze te stare sa dobre, bo zazwyczaj to tych starych to juz nie ma. POZa tym u mnie wymienilem od razu lozyska na gore, nie byly drogie i przy okazji poszedl drazek stabilizatora prawy i sworzen wachacza lewy, koszt tych dwóch rzeczy okolo 80 zl. No i trzeba jeszcze zbieznosc, tak wiec ogolnie full kasy.
JA kupilem kayabach olejowe, tez ze wzg. fianasowych, bo chetnie bym wzial Sachsa lub Bilsteina. Ogolnie podobno sa trwale te KAya, ale sa mieksze od tych co mialem przedtem. Milym zaskoczeniem po rozeebraniu bylo to ze te moje stare mozna regenerowac, sa tam oringi i wszystko sie latwiutko rozbiera, tak wiec jak mi jeszcze kiedys pojda, co se wloze te stare, bo nawet stare, ale samochod lepiej sie trzymal drogi.
POzdro

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1