No cóz ja nadal jestem w trakcie tego tematu i mam z nim coraz większy problem bo nigdzie takich nie moge znaleźć. Gostek z serwisu AUDI mówił że musiał bym czekać na takie kable jakiś miesiąć i nie jest pewien czy będą. A co do ich cen to za jeden przewód wołają sobie tylko 270zł za te dłuższe i 250zł za krutsze a o połaczenie między kopułką i cewką nie pytałem bo już miałem dość zresztą jak się wszysto razem zliczy niezła cena wychodzi
dany-b założyłeś do COMPETITION kable NGK

dziwne bo ściągnęli dla mnie takie kabelki w jednym sklepie i jak sprawdzali to podobno żaden kabel nie dał się tak rozebrać (nie wiem czy to prawda bo mnie przy tym nie było) a jeśle faktycznie da się rozebrać ten przewód to podaj symbol tych kabli też takie sobie kupie
pop555 gdzie zamawiałeś te kable bo chyba tylko taka opcja mi zostaje a tak pozatym ten czujnik jest na 4 cylindrze i w oryginalnych przewodach jakie jeszcze mam da się rozebrać tylko ten jeden kabel i żadnego innego
P.S.
Ten temat z kablami jest niezłym testem na sprawdzenie kompetencji serwisów które robią z AUDI