Na wstępie bardzo dziekuje za fachowe porady. Moim zdanie choc nie jestem mechanikiem to jak cos w tej skrzyni stuka i bardzo glosno chodzi to napewno juz jest po niej. Auto ma przejechane 220tys. podam jeszcze nr. nadwozia moze wczym pomoże
****** Mod *******. Za skrzynią juz sie ostro rozglądam na necie wlasnie spodkalem sie z takimi oznaczeniami cytuje.."skrzynia biegów automatyczna 5 biegowa audi S8. Oryginalny numer części: 5HP24 Opis: Naprawa i sprzedaż skrzyni biegów automatycznych
i manualnych oraz części do skrzyni biegów do wszystkich marek ...
www.skrzyniebiegow.com.pl " Mieszkam w kielcach a tam jest tylko jeden serwis audi bylem u nich ale oni naprawde nie byli wstanie stwierdzi a o rzetelnej pomocy mozna zapomnieć. Taką skrzynie piegów posiada mój znajomy z warszawy on handluje czesciami na gieldzie w Slomczynie . Mówi ze tą skrzynie co ma to jest kompletna ze sprzeglem kinetycznym i mówil jeszcze cos o jakis kasetach podobno zdemontowal ja w niemczech na szrocie z auta z audi a8 4.2quatro powypdku. ten komplet wycenil na 3500zl a mechanik w kielcach podobno jeden z lepszych za wymiane tej skrzynil powiedzial 1000zl netto. Jeszcze raz wielkie dzieki. HANS JEST WIELKI
Edit by GrzesB: Nie podawaj numerów autka publicznie - nie tylko prawi ludzie czytają forum - później autko Ci gdzieś zginie i ktoś zadzwoni, że ma S8 o takich to a nie innych numerach i będzie chciał kasę za podanie miejsca... Jeśli będziesz chciał to wpisz sobie to jeszcze raz na własne ryzyko... Są święta więc nie każdemu przyjdzie wszystko do głowy