Wiolka napisaŁ
Cytuj:
Kolego na początek to użyj szukaczki
Po drugie uzupełnij profil, bo skąd pochodzisz to na pewno wiesz
Po trzecie przedstaw się na NEWBIE
Tak sie zastanawiam od jakiegos czasu, skad wy bierzecie te nick - i ??
Gratuluję pomyslu....
Po pierwsze szukaczka nie wchodziła w gre bo chciałem konkretnych info krótkich zwięzłych
Po drugie nie musze ujawniać z kąd jestem powiedzmy bęczków
po trzecie przedstawienie nie jest najwazniejsze w tym momencie
Po czwarte nick można zawsze zmienić ale wole taki niż Wiolka (bez obrazy)
Szwagier napisał:Cytuj:
Zwróć uwage czy cie na to stac to znaczy pali to od 13 do 17 litrów . Instalacja gazowa zwykla to jazda na cięgłym stresie czy nie będzie BUM . Jak myślisz że ma to super kopa to jesteś w błędzie . Mechanicy jak widza taki silnik i maja cos przy tym zrobic to odrazu kwota za usluge razy dwa albo sie migaja bo sa za głupi do tego silnika . Ja objeżdzilem dwódziestu majstrów aby wykryc dziure w gazie w swojej 2.8 i przeżyłem koszmar nad tym co widzialem i slyszałem na temat fachowości tych pseudo majstrów idiotów
Jeżeli by mnie nie było stać to bym się nie pytał o ten samochód nie przesiadam się z matiZa, a mechanika mam dobergo który nie takie samochody naprawiał.
PS: jeżeli ktoś potrafi ożywić do życia silnik 3.6 M5 to chyba zna sie na rzeczy.
emte napisał:Cytuj:
p.s.Slyszalem ze bedzie jedno czarne klubowe 2,8q do sprzedania w stanie idealnym
taka wypowiedź jest normalna pamietajcie jeżeli ktoś pyta o taki samochód to go musi być stać bo jeśli nie to by się zainteresował Tico lub jakimś peugeocikiem
wowo napisałCytuj:
Co do oględzin to standardowo, jak przy każdym. Dodatkowo zwróc uwage na skracanie kolektora, oraz czy auto ma równe wolne, oraz czy nie szarpie, równo i gładko przyspiesza. Silnik ma chodzis cichutko, zadnych szmerów czy stuków.
nowłaśnie dzięki za wypowiedź pierwszy raz mam doczynienia z silnikiem V6 jak zawieszenie się sprawuje na naszych drogach a jeśli ktoś jeździł na 17stkach niech się wypowie bo jestem ciekaw jak Audi to znosi w moim BMW jazda na siedemnastkach jest wporządku a jednak wygląd na takiej feldze jest kozacki i nie wchodzą w gre felgi 15 lub 16stki
Pozostałym którzy piszą porzyteczne info z góry dzięki

.
szukam właśnie takiego Autka zastanawiam się nad Kombi z lekką glebą max 2cm bardzo fajnie to wygląda liczyłem całe utrzymanie i wychodzi podobnie jak samochód którym się obecnie poruszam więc z tym nie będzie problemu
niskie 8 mnie będzie zadowalać, myśle zresztą odrazu o założeniu sportoweych wałeczków podobno można zrobić z tego silnika 190 PS wypowiedzcie się jesli się myle.