.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.cze.2025 20:18:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: audi 100 problem z elektryką
PostNapisane: 09.sty.2006 14:26:18 
Użytkownik

Audi 100 2.0 Mam problem z instalacją elektryczną po włączeniu zapłonu zapala mi się kontrolka od kierunku i piszczy przekażnik od kierunków a żadna inna kontrolka się nie zapala natomiast po uruchomieniu gasną kierunki a zapala się kontrolka od ładowania i już nic nie piszczy.jest jeszcze jeden problem bo ginie mi prąd po dłuższym postoju a mam nowy akumulator.

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2006 14:43:09 
Klubowicz

Musisz sprawdzić wszystkie punkty chwytu do masy, bo najwyraźniej gdzieś ją gubisz albo masz przebicia. Ewidentnie tak wynika z twojego opisu. Nie da się jednoznacznie powiedzieć szukaj tu i tu.
Musisz wszystko ładnie obejrzeć, poszukać przetarć, zabrudzonych styków, itd.

U mnie kiedyś było przez moment takie zachowanie, jak w bagażniku z tyłu przy lewej lampie punkt masy dobrze nie chwytał. Wyczyściłem, dokręciłem i jest bardzo spokój.

Audi, a owszem, posiadam.

... Rympel 666 ...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1