Końcówki drążków kierowniczych, drążki kierownicze, no i pozostaje maglownica. 2 pierwsze łatwo zdiagnozować, co do maglownicy, to można ją dokręcić, ale tak, żeby kierownica wracała po skręcie kółkami samodzielnie. Jak nie da się tego zrobić to pozostaje wymiana, na szrocie jakieś 80 - 130, ale sprawdź jak się wysuwa, włóż w imadełko i sprawdź, czy nie ma luzów, wymiana 100 - 200, zależy od zdziercy, ale bliżej 200 PLN. Ważne jest także zamocowanie przewodów hydraulicznych, generalnie maglownica od B3 i B4 różni się tylko mocowaniem przewodu zasilającego w płyn hydrauliczny, reszta jest bez zmian. A się rozpisałem...

.. Pozostaje jeszcze do ustalenia, czemu maglownica sie wybiła? Najczęściej winne są sworznie zwrotnicy, mocowane do wachacza, a już na 100 % łożysko górne mocowania zwrotnicy... Jak tam masz luz to kwestią czasu jest dobita maglownica, ja już mam zmienioną 2 na przestrzeni 180 000 km... Pozdrawiam, jak coś to pytaj.. A co do ściągania, to przy luzach nie da się poprawnie zrobić zbieżności, kątów pochyllenia koła itp...