.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 09.cze.2025 09:41:14

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z immo w pasku B5 (3B0 919 890 J VDO)
PostNapisane: 12.lut.2006 15:09:24 
Użytkownik

Witam
Czy ktoś sie spotkał z takim bledem :
nieprawidłowy klucz programowalny ?
lub
za słaby sygnał z klucza?
wsadziliśmy nowa deske z duzym fisem, deska jest bez cana, rocznikowo tak samo, rok produkcji na niej to 97, na mojej starej tez, rok namalowany markerem z jakiego było wyciagniete auta to 99, świeci cudownie.. wszystko jak by ok... ale immo ciagle miga wywalam z immo.. blad ten pierwszy i d.. ciagle sie pojawia nie można go wywalić... jak robi się adaptacje to tez d.. immo na 2s sie zapala ( przy mojej pestce 2 gen ) jak by czytał pestke i na tym koniec... dalej miga.. inaczej zachowuje sie jak da mu się pestke z 3 gen immo.. od fabi.. czyta ja zdecydowanie dlozej 4-6s... i dalej miga Dziwna sprawa... wywala za kazdym razem te bledy.. jak by było trzeba mu podać pestke miedzy 2 a 3gen.. czy ktoś sie z tym spotkał
Co z tymi kluczykami ktore nie miały pestek tylko swojego rodzaju cewke elektryczna
Chyba ze to immo 3 gen.. a słyszałem ze w 3 gen pestke programuje sie tylko 1x... potem ona nie chce iść do innego samochodu..
No chyba ze to musi byc tez 3 gen od vw a nie skody.. nie wiem
Pomozcie coś chlopaki.. bo ja juz zwatpiłem
moje stare zegary maja podswietlenie zielone/ nowe niebieskie.. czy cewka od imo 2gen pasuje do 3gen ? Oba liczniki maja ten sam rok na tyle wybity.. przeswietlilem swoje auto i ten licznik powinien pasować... wszystkie programy wywalily mi ze nie ma problemu z tym! Pozostaje tez fakt ze licznik moze byc uwalony
Byłbym wdzięczny za pomoc :)
pozdrawiam :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1