.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.cze.2025 01:37:37

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [B3 zagłówki] Nie moge zdjac zagłówków
PostNapisane: 08.kwi.2006 09:14:21 
Użytkownik

Witam....mam troche problem z zagłówkami :) może troche błachy :) Mam B3 w coupe 91 r.... nie wiem czy to ma znaczenie ale fotele sa troche starsze.... i nie moge zdjac zagłówków...poprzednio miałem tyklo auta ze znaczkiem VW a tam było to rozwiazane inaczej....A w Audi....nie widze zadnej zawleczki ani niczego co by mi to umozliwiło wyciagniecie ich..prubowałem troche na siłe..ale ni echce za bardzo bo rozwalic jest łatwo.... Normalni enie mam pojecia :/ Jesli mozecie to pomóżnie :(

Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2006 10:19:14 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> zawleczke masz pod tym plastikiem co przykrywa otwor, wcisniety jest on jak kapsel czyli lekko podwazasz i schodzi i pozniej wyciagasz zawleczke i zaglowek. Jest tez opcja ze zawleczka jest w tym plastiku pomiedzy jak ser w kanapce wiec popatrz jaki masz typ i dzialaj :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 08.kwi.2006 10:56:57 
Użytkownik

Dzieki..przypuszczam ze jest to ta druga opcja bo ten kapsel zdjałem a zawleczki nie widac....musze tam zerknąc dokładniej.....Dzieki jeszcze raz :peace:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1