.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.cze.2025 11:20:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: (1.9 tdi 1z)vag w wawie-poszukuję
PostNapisane: 12.kwi.2006 05:15:44 
Użytkownik

panowie pomocy potrzebuję dziś w warszawie zdjagnozować silnik(zrobił się jakjiś słabszy od 2 dni)myślałem że to wtryskiwacz,auto jest słabsze trochę jakby zaczynzło stukać lecz nie kopci i pali za dotknięciem,strach mnie ogarnia bo we wtorek muszę jechać do szwajcarii.Czy ktoś może mi podać namiar na dobrego mechanika z komputerem w wa-wie lub legionowie który miałby o tym pojęcie,słyszałem że jest jakiś pacjent na radzymińskiej.Dzięki

Tytuł: A może ktoś ma vaga na dziś na torwar
PostNapisane: 12.kwi.2006 05:24:06 
Użytkownik

jeszcze nigdy tam nie byłem-najwyższy czas aby was odwiedzić.ćzy jest opcja aby ktoś z klubowiczów wziął ze sobą vag na torwar.Prośba

Tytuł:
PostNapisane: 12.kwi.2006 05:26:57 
Użytkownik

w legionowie? stary to masz pod nosem fachowca ktorego wszyscy polecaja (ze mna na czele) jedyny minus ze na umowiona wizyte czeka sie 2 dni, ale warto, fachowiec ktorego z czystym sumieniem polecam kazdemu. Poszukaj w polecanych warsztatach na jednej z pierwszych stron. Za diagnostyke bierze 120 zloty o ile dobrze pamietam.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1