.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.maja.2025 20:10:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Audi 100 cygaro] problem z odpaleniem
PostNapisane: 29.kwi.2006 11:36:56 
Użytkownik

auto dwa tyg stalo nie ruszane dzisiaj poszedlem zeby odpalic i sam nie chcial mi odpalic kreci rozrusznik normalnie tylko nie odpala motoru nie wiem czy mam iskre bo niemam z kim to sprawdzic fachowiec bedzie we wtorek a ze mieszkam we wloszech chce sie dowiedziec wiecej o przyczynach zeby mnie klucha piepszona nie skasowala pomocyyyyyyyyyy dzieki

EDITED by Baskecior: proszę dbać o kulturę języka. To nie budka z piwem. :!!:

Tytuł:
PostNapisane: 29.kwi.2006 16:39:31 
Użytkownik

odkrec swiece , wsadz w kabel i dostaw do silnika ( głowicy ) i niech ktos Ci zakreci rozruchem , bedziesz widzial czy masz iskre na swiecach !

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2006 21:31:59 
Użytkownik

u mnie wystarczyla przy b4 , 94 r , 2.0E wymienic cewke , a inny koles mnie starszyl wymiana komputera , zaprowadz samochod do elektromechanika niech na podlacza do kompa i sprawdza !

Tytuł:
PostNapisane: 30.kwi.2006 21:39:24 
Użytkownik

jesli cewka zajdzie wilgocia to wysstarczy ja poprostu wysuszyć i nie trzeba wymieniac odrazu, ja w swoim poprzednim aucie kilka razy wyciągałem cewki i suszyłem na kaloryferku jak sie mocno spieszyłem ...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1