A4 1,6B 96 rok. tak po włączeniu zapłonu migają cyferki na wyświetlaczu klimy, ale jak ja mocniej walne to przestają migać, myślę ze jest to wina zimnego lutu albo jakiś kabelek nie łączy, specjalnie mi to nie przeszkadza wiec narazie nie rozbierałem tego urzadzonka. Klima nie działa mi od początku jak kupiłem autko tzn. jak pojade do jakiegoś mechaniora i nabije mi świeżego czynnika chłodzącego to podziała jakieś 3 dni a potem już nie chłodzi, jak już przestanie chłodzić to dziwną sprawą jest to ze ta cienka rurka jest chłodna a ta grubsza czyli zasilajaca jest ciepła, coś mi sie wydaje ze pewnie ci mechanicy do których jeździłem niespecjalnie znaja sie na rzeczy i nie potrafia tego zreperowac, kase tylko trzepia za wymiane czynnika chłodzacego, w mojej okolicy niestety nikt nie potrafi doradzic mi gdzie jest jakis dobry spec od tych spraw wiec pewnie troche jeszcze kasy wydam zanim trafie na tego dobrego, chyba ze wy mi podpowiecie co to może byc wazna sprawa jest to ze układ jest szczelny reszte pewnie da sie zrobic. Ten kod błędu pojawił mi się 1 raz do tej pory klima nie chłodziła ale takiego ani żadnego innego błędu nie było.
|