.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.maja.2025 20:11:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: (audi od 2001r all) kluczyk "banan" 433hz i nic z
PostNapisane: 09.maja.2006 18:21:45 
Użytkownik

Witam - jak w temacie byłem u gościa co dorabia klucze od auta - i to we WROCŁAWIU i temat taki :
mam kluczyk "bananm" - składany starszego "modelu" czyli taki gdzie są trzy przyciski"
1- otwieranie auta
2- otwieranie bagarznika
3- zamykanie auta
jest to pilot z kluczykiem składanym ( takie jak w ww) nie ma świecącej diody przy naciskaniu nic się nie świeci w momencie naciskania .

i moje pytanie a jednocześnie stwierdzenie ; ze kluczyk od nowego modelu audii co sprzedają na allegro(433hz) nie nadaje się do audii z kluczykami typu banan bo jak "kierownik" twierdzi że to kwestia transpordera i coś jeszcze - ja jestem laik więc nie mam pojęcia co gość mówi ..........

a na naszym forum są odpowiedzi że można "przerobic" przełożyć i wsio gra?/////

to proszę mi odpowiedzieć czy da sie jakos przełożyć - zaprograsmować( nowy kluczyk jest nie zaprogramowany) ze starszego tupu do nowego i będzie komunikowazł się bez problemu.

pytam sie bo dużo z NAS ma juz takie kluczyki a jeszcze wielu chciało by nabyć( ładny wzór i fajny "bajer") i niechcemy aby ktoś nabił się w butelkę????

proszę podać gdzie mogę przeprogramować i przerobić swój stary kluczyk???

pozdrawiam i prosze o odpowiedż

Tytuł:
PostNapisane: 09.maja.2006 19:09:00 
Użytkownik

hej ja kiedys znalazłem cio takiego:
są tu opisy i foty jak takie cios zrobic
http://83.19.229.42/TAS//DIY/kluczyk%20 ... yzoryk.pdf

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1