.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.maja.2025 13:00:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 2.8 96]Pilot w kluczyku nie halo:/
PostNapisane: 11.maja.2006 11:21:37 
Użytkownik

Auto: 1995 audi 80 cabrio
Wymieniłem baterie w pilocie- kluczyku i jak nie działał tak nie działa.Tzn.jak kluczem otwieram i zamykam to central i alarm się zalącza.Wiem że się programuje pilot ale chyba mi to nie wyjdzie bo już kombinowałem i coś mi się zdaje że on wogóle jest niesprawny.Tam jest taka mała żaróweczka w nim i ona nie świeci.Jak mogę sprawdzić czy ten pilot jest sprawny,czy on jest rozbieralny a jesli tak to jak się go rozbiera ,no i jak się go rozbierze ewntualnie to co tam można grzebać i sprawdzić?Choć coś mi się zdaje że mam pozamiatane i bardziej opłacalne będzie nowy zestaw zapakować.Nie mam w dodatku jeszcze zapasowego klucza i pilota .Więc ...co radzicie?Pozdrawiam!!! :peace:

Tytuł: Re: [A6 2.8 96]Pilot w kluczyku nie halo:/
PostNapisane: 11.maja.2006 11:33:49 
Użytkownik

K@mil napisał(a):
Jak mogę sprawdzić czy ten pilot jest sprawny

Bierzesz aparat cyfrowy, świecisz pilotem w obiektyw i jak na ekranie dioda nie mruga tzn, że jest niesprawny.
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 11.maja.2006 13:49:46 
Użytkownik

Auto: 1995 audi 80 cabrio
No i jest niesprawny.Próbowałem tak jak pisaleś krzynios aparatem z telefonu.Tylko pytanie czy to już amen i mam sobie iść nowy pilot z osprzętem zafundować czy pomęczyć się jeszcze z tym ?Może da się to jeszcze odratować,rozmontować i zmontować jakoś?

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1